Κατσούλης: Αποκάλυψη για πρώτη φορά – Ο λόγος που δεν ασχολήθηκαν στους Κου Κου με τις καταγγελίες

October 23, 2021


Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο λόγο που στη Φωλιά των Κου Κου δεν έπαιξαν σχεδόν καθόλου το κίνημα metoo και τις…

... καταγγελίες που έβλεπαν ειδικά τότε το φως της δημοσιότητας και είχαν συγκλονίσει.Η αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη για την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου«Αυτό θα άλλαζε τη δομή της εκπομπής, δεν είναι το προφίλ. Το προφίλ δεν έχει πρόβλημα να το αλλάξεις, μπορείς να το κάνεις...

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο λόγο που στη Φωλιά των Κου Κου δεν έπαιξαν σχεδόν καθόλου το κίνημα metoo και τις καταγγελίες που έβλεπαν ειδικά τότε το φως της δημοσιότητας και είχαν συγκλονίσει.

Η αποκάλυψη του Κρατερού Κατσούλη για την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου

«Αυτό θα άλλαζε τη δομή της εκπομπής, δεν είναι το προφίλ. Το προφίλ δεν έχει πρόβλημα να το αλλάξεις, μπορείς να το κάνεις μια ή δύο φορές. Αλλά είναι ένα θέμα που μπορείς να το κάνεις μία ή δύο φορές; Και αυτό μετά, επειδή υπάρχουν κακεντρεχείς, θα σου πουν “εντάξει, αφιερώσατε μια εκπομπή μόνο και μόνο για να πείτε ότι αφιερώσατε”», είπε αρχικά, μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου του.

Και πρόσθεσε: «Αν δεν το κάνω έτσι, θα μου πεις ότι δεν αφιερώσατε καθόλου. Εάν το κάνω κανονικά, αλλάζω τη δομή της εκπομπής; Ως άνθρωπος, ως ηθοποιός, ως Κρατερός ήταν πολύ ξεκάθαρη η θέση μου».

«Στην εκπομπή δεν μπορείς να έχεις τη δική σου προσωπική θέση γιατί εκεί έχεις έναν συγκεκριμένο ρόλο, είσαι παρουσιαστής μιας εκπομπής».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.