Άλλη μύτη, άλλα χείλη, τα πείραξε όλα: Αγνώριστη η Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές- Οι φωτο που την “καίνε”

October 18, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο «My Style Rocks», βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του Στάθη Σχίζα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο σύντροφός της γνωστής επιχειρηματία, Στάθης Σχίζας ήταν ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του Survivor. Το ζευγάρι π…

...υγάρι που μοιράζεται αρκετές κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν πριν τις πλαστικές επεμβάσειςΗ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που μετρά πάνω από 300 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, εντυπωσιάζει...



Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο «My Style Rocks», βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του Στάθη Σχίζα.



Ο σύντροφός της γνωστής επιχειρηματία, Στάθης Σχίζας ήταν ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του Survivor. Το ζευγάρι που μοιράζεται αρκετές κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που μετρά πάνω από 300 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις στυλιστικές επιλογές της και τις εμφανίσεις της. Η ίδια προσέχει ιδιαίτερα την εικόνα της. Μετά την είσοδό της στο παιχνίδι, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το παρελθόν της και πως ήταν πριν κάνει ορισμένες αλλαγές στην εικόνα της.

Η γνωστή instagrammer φαίνεται από τις φωτογραφίες πως έχει προβεί σε πλαστικές επεμβάσεις με τις πιο αισθητές αλλαγές να παρατηρούνται στα ζυγωματικά -τα οποία είναι πολύ πιο έντονα- και στα χείλη της, τα οποία είναι πιο σαρκώδη.







Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.