Άννα Βίσση: Αγοράζει σπίτι στην Σκύρο – Όλες οι λεπτομέρειες και το ποσό που διαθέτει η τραγουδίστρια

May 5, 2024


Εδώ και δεκαετίες έχει χτίσει μία πλούσια καριέρα στο ελληνικό πεντάγραμμο, με τη διάρκειά της και τις επιτυχίες της να της έχουν χαρίσει τον τίτλο της απόλυτης Ελληνίδας σταρ. Η Άννα Βίσση παραμένει καλλιτεχνικά ενεργή, ωστόσο πλέον μπορεί να απολαμβάνει παράλληλα τους καρπούς των κόπων της και να σκέφτεται την επόμενη μέρα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε κάποιον προσωπικό της παράδεισο….

...Και φαίνεται πως τον βρήκε. Η Άννα Βίσση πρόσφατα επισκέφτηκε την Σκύρο, όπου τραγούδησε a capella το τραγούδι της «Ο Λεκές» σε σούπερ μάρκετ και έγινε viral. Εξοχική κατοικία στο νησί διατηρεί η αδερφή της, Νίκη Μπούφη-Βίσση, κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που την επισκέπτεται, ωστόσο...

Εδώ και δεκαετίες έχει χτίσει μία πλούσια καριέρα στο ελληνικό πεντάγραμμο, με τη διάρκειά της και τις επιτυχίες της να της έχουν χαρίσει τον τίτλο της απόλυτης Ελληνίδας σταρ. Η Άννα Βίσση παραμένει καλλιτεχνικά ενεργή, ωστόσο πλέον μπορεί να απολαμβάνει παράλληλα τους καρπούς των κόπων της και να σκέφτεται την επόμενη μέρα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε κάποιον προσωπικό της παράδεισο.

Και φαίνεται πως τον βρήκε. Η Άννα Βίσση πρόσφατα επισκέφτηκε την Σκύρο, όπου τραγούδησε a capella το τραγούδι της «Ο Λεκές» σε σούπερ μάρκετ και έγινε viral. Εξοχική κατοικία στο νησί διατηρεί η αδερφή της, Νίκη Μπούφη-Βίσση, κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που την επισκέπτεται, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr τότε έγινε το μοιραίο «κλικ»…

Δείτε επίσης: Άννα Βίσση: Ακομπλεξάριστη με φαγητό στο χέρι ξεκίνησε να τραγουδά – Αποθεώθηκε σε σούπερ μάρκετ στη Σκύρο (Βίντεο)

Άννα και Νίκη Βίσση
Με την αδερφή της Νίκη Βίσση

Η απόφαση της Άννας Βίσση

Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις της η απόλυτη Ελληνίδα σταρ δεν έκρυψε ότι πλέον έχει πάθει έρωτα με το νησί των Σποράδων. Και, όπως κάθε μεγάλο έρωτα, ετοιμάζεται να τον πληρώσει ακριβά. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι η Άννα Βίσση μπαίνει δυναμικά στο real estate του νησιού και βρίσκεται σε αναζήτηση εξοχικής κατοικίας σε ορεινό σημείο της Σκύρου, χωρίς να λυπάται τα έξοδα.

Προτίθεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προσφέροντας μέχρι και 300.000€ για να αποκτήσει το σπίτι των ονείρων της. Σημειώνεται πως η εν λόγω αναζήτηση βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, επομένως μένει να δούμε πόσο άμεση θα είναι η ανταπόκριση και αν τελικά η Άννα Βίσση θα βρει το ονειρεμένο ακίνητο-φιλέτο που αναζητεί.

Άννα Βίσση
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Viral η επίσκεψή της στην Σκύρο

Η απόφαση πάρθηκε μετά από ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής έκανε τις προηγούμενες ημέρες στη Σκύρο, αφήνοντας άφωνους υπαλλήλους και πελάτες σε σούπερ μάρκετ του νησιού, καθώς τους κάλεσε να τραγουδήσουν όλοι μαζί ένα κομμάτι της, που έπαιζε εκείνη την ώρα στο κατάστημα. «Τραγουδάς; Για πάμε!» ακούγεται να λέει στην ταμία, η οποία δίστασε να τραγουδήσει, με την Άννα Βίσση τη ρωτά με χιούμορ: «Έχεις δεσμό; Καλό; Γι’ αυτό δεν σε αφορά το τραγούδι»!

Δείτε παρακάτω το viral στιγμιότυπο από την πρόσφατη επίσκεψη της Άννας Βίσση στη Σκύρο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.