Με δερμάτινο σακάκι, μαύρo καλσóν & γóβες: Όλοι μιλούν για τη νέα εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

October 15, 2023


H Δέσποινα Βανδή περνάει από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της , τόσο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε κάθε της εμφάνιση δείχνει ευτυχισμένη και ερωτευμένη, ενώ δεν το κρύβει και στις δηλώσεις της.Η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το καινούργιο τραγούδι της «Σε αγαπάω και δεν πάω καλά» και κυκλοφόρησε χθες και η αποκαλυπτική της φωτογράφιση για χάρη του τραγουδιού. Η Δέσπ…

...α χάρη του τραγουδιού. Η Δέσποινα είναι εντυπωσιακή ενώ άφησε και τους θαυμαστές με το στόμα ανοιχτό καθώς ποζάρει μόνο με ένα δερμάτινο μαύρο σακάκι, μαύρο καλσόν και γόβες… Το εντυπωσιακό κορμί της όπως ήταν λογικό έκλεψε της παράσταση αφήνοντας τους φανς της με το στόμα...

Δέσποινα Βανδή περνάει από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της , τόσο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε κάθε της εμφάνιση δείχνει ευτυχισμένη και ερωτευμένη, ενώ δεν το κρύβει και στις δηλώσεις της.

Αποθέωση για Δέσποινα Βανδή

Η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το καινούργιο τραγούδι της «Σε αγαπάω και δεν πάω καλά» και κυκλοφόρησε χθες και η αποκαλυπτική της φωτογράφιση για χάρη του τραγουδιού. Η Δέσποινα είναι εντυπωσιακή ενώ άφησε και τους θαυμαστές με το στόμα ανοιχτό καθώς ποζάρει μόνο με ένα δερμάτινο μαύρο σακάκι, μαύρο καλσόν και γόβες… Το εντυπωσιακό κορμί της όπως ήταν λογικό έκλεψε της παράσταση αφήνοντας τους φανς της με το στόμα ανοιχτό και με τα σχόλια στο Instagram να πέφτουν βροχή..

Απολαύστε την Δέσποινα Βανδή στο νέο της τραγούδι

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.