Νάνσυ Παραδεισανού: «Όλη αυτή την καραμέλα, που την ακούω είναι…» – Παίρνει θέση στην κόντρα Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και Φλορίντας Πετρουτσέλι

October 14, 2023


Η κάμερα της εκπομπής, Γειά σου, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βραδινή έξοδο της, με την παρουσιάστρια να κάνει δηλώσεις και να απαντάει για την τηλεοπτική της επιστροφή όσο και για τα σχόλια που έγιναν μετά την συνέντευξη της στο The 2night show σχετικά με την συμπεριφορά της στον ALPHA.Στα σχόλια αυτά, και με αφορμή τη νέα…

... κόντρα μεταξύ της Φλορίντας Πετρουτσέλι και της ξανθιάς παρουσιάστριας (δείτε εδώ πως ξεκίνησαν όλα) ήρθε να απαντήσει η Νάνσυ Παραδεισανού.Τι είπε η Νάνσυ Παραδεισανού για την Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΜε αφορμή ένα ρεπορτάζ με την απάντηση της ξανθιάς παρουσιάστριας, η δημοσιογράφος...

Η κάμερα της εκπομπής, Γειά σου, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, συνάντησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βραδινή έξοδο της, με την παρουσιάστρια να κάνει δηλώσεις και να απαντάει για την τηλεοπτική της επιστροφή όσο και για τα σχόλια που έγιναν μετά την συνέντευξη της στο The 2night show σχετικά με την συμπεριφορά της στον ALPHA.

Στα σχόλια αυτά, και με αφορμή τη νέα κόντρα μεταξύ της Φλορίντας Πετρουτσέλι και της ξανθιάς παρουσιάστριας (δείτε εδώ πως ξεκίνησαν όλα) ήρθε να απαντήσει η Νάνσυ Παραδεισανού.

Τι είπε η Νάνσυ Παραδεισανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ με την απάντηση της ξανθιάς παρουσιάστριας, η δημοσιογράφος αποφάσισε να ξεδιαλύνει το τοπίο. «Αυτές τις δύο εβδομάδες που πήγες η Κωνσταντίνα στον Αρναούτογλου, με έχουν πάρει όλοι οι δημοσιογράφοι τηλέφωνο, και αν θες να το λήξω μέσα από αυτή την εκπομπή, για να τελειώνει όλο αυτό», είπε αρχικά. Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο, πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η δημοσιογράφος είχαν συνεργαστεί για δύο χρόνια.

«Η Φλορίντα προφανώς δεν είναι τρελή κάτι ξέρει, για να τοποθετείτε δημόσια και να λέει πράγματα, τα οποία εκείνη την ενόχλησαν», ξεκίνησε να τοποθετείται. «Τα “Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος” και όλη αυτή την καραμέλα, που την ακούω γενικά δεξιά- αριστερά, να θυμίσω και να ενημερώσω κάποιους ανθρώπους, ότι τα κανάλια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, ούτε ιδρύματα, τα οποία περιμαζεύουν κόσμο και του κάνουν χάρη να είναι εκεί», δήλωσε κατηγορηματικά.

«Εργαζόμασταν και η Φλορίντα και εγώ και όλοι οι άνθρωποι, που ήτανε στην εκπομπή. Πληρωνόμασταν για την εργασία μας. Εργαζόμασταν πάρα πολύ σκληρά. Δε μας ευεργέτησε κανένας. Μας πήρανε ως επαγγελματίες, δε μας έκαναν δημοσιογράφους εκεί», τόνισε. «Εγώ εργαζόμουν εκεί ήδη 12 χρόνια και η Φλορίντα στο STAR άπειρα χρόνια», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος. «Βέβαια, δεν απευθύνθηκε σε εμένα η κοπέλα, αλλά οφείλω να μιλήσω για τη Φλορίντα, γιατί αυτή τη στιγμή είναι σε μία δύσκολη θέση, χαρακτηριζόμενη αχάριστη», εξήγησε για τη θέση που πήρε.

«Και το εντυπωσιακό είναι, ότι κάναμε δύο σεζόν συνεχόμενες την εκπομπή, άρα η Κωνσταντίνα ήθελε τη Φλορίντα να υπάρχει σε αυτή την εκπομπή», κατέληξε, καθώς και, ότι «Εμείς πήγαμε τη χρονιά που έφυγαν όλοι από την εκπομπή. Και μέσα στη σεζόν έφευγαν από την εκπομπή αρχισυντάκτες». Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τη δημοσιογράφο να λέει «Κάτι έχει γίνει, για το οποίο ντρέπεται (η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου). Θεωρώ, ότι αυτό το θέμα θα λήξει για πάντα, γιατί δεν έχει νόημα να το συζητάμε, ούτε τι συνέβη, ούτε πότε συνέβη… Το θέμα θα λυθεί, αν η Κωνσταντίνα ζητήσει μία ειλικρινή συγγνώμη από τους ανθρώπους που νιώθουν πληγωμένοι από συμπεριφορές, θεωρώ ότι θα λήξει. Εμένα δε μου οφείλει μία συγγνώμη».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.