Fame Story – O Δημήτρης Σόφης αποχώρησε από το live – Οι πρώτες δηλώσεις του

October 14, 2023


Παρελθόν αποτελεί για το Fame Story από χθες το βράδυ (13/10) ο Δημήτρης Σόφης αφού το κοινό αποφάσισε πως έπρεπε να αποχωρήσει από την Ακαδημία, στηρίζοντας τη Σαββίνα που ήταν επίσης υποψήφια προς αποχώρηση.Ο νεαρός τραγουδιστής, ήταν την εβδομάδα που πέρασε υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Τίτο και τη Σαββίνα αλλά το κοινό, στο ξεκίνημα του live αποφάσισε να «σώσει» τον Τίτο και να του δώσε…

...ι ακόμα μία ευκαιρία να συνεχίσει στην Ακαδημία. Στη θέση του, υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Αριστέα, η οποία όμως λόγω προβλήματος υγείας, δεν κατάφερε να είναι παρούσα στο live και έτσι θα είναι σίγουρα υποψήφια προς αποχώρηση, άρα στη διάθεση του κοινού, την επόμενη εβδομάδα.Η...

Παρελθόν αποτελεί για το Fame Story από χθες το βράδυ (13/10) ο Δημήτρης Σόφης αφού το κοινό αποφάσισε πως έπρεπε να αποχωρήσει από την Ακαδημία, στηρίζοντας τη Σαββίνα που ήταν επίσης υποψήφια προς αποχώρηση.Ο νεαρός τραγουδιστής, ήταν την εβδομάδα που πέρασε υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Τίτο και τη Σαββίνα αλλά το κοινό, στο ξεκίνημα του live αποφάσισε να «σώσει» τον Τίτο και να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία να συνεχίσει στην Ακαδημία.

  • Στη θέση του, υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Αριστέα, η οποία όμως λόγω προβλήματος υγείας, δεν κατάφερε να είναι παρούσα στο live και έτσι θα είναι σίγουρα υποψήφια προς αποχώρηση, άρα στη διάθεση του κοινού, την επόμενη εβδομάδα.Η μονομαχία χθες το βράδυ έγινε ανάμεσα στη Σαββίνα και τον Δημήτρη, με τον τελευταίο να αποχαιρετά την Ακαδημία.Όπως είπε και στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, ήταν κάτι που διαισθανόταν ότι θα συμβεί ενώ ευχαρίστησε κοινό και κριτές που τον στήριξαν σε όλο αυτό το ταξίδι του στο Fame Story.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.