Η Φάρμα “στάζει” έρωτα – «Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες»

October 13, 2023


Όταν την περασμένη Πέμπτη η Νάσια είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Σπύρος φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα ενώ όταν εκείνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δεν την άφησε λεπτό μόνο δίνοντάς της κουράγιο και κρατώντας σφιχτά το χέρι της. «Έχουν έρθει αρκετά κοντά. Είναι η πρώτη σχέση που άρχισε να φτιάχνεται και να καλλιεργείται μέσα στο ριάλιτι», είχε ακουστεί στην εκπομπή της Καινο…

...ύργιου, για τους δυο παίκτες. Και στο επεισόδιο της Πέμπτης (12-10) λίγο πριν ξεκινήσουν οι δοκιμασίες για την αποχώρηση, ήρθε ένας μεταξύ τους διάλογος που επιβεβαίωσε το γεγονός.  «Το βράδυ εγώ λέω να το βάλεις το ναρθηκάκι, μη γίνει κανένα… Στον ύπνο σου, έτσι και δεν το πάρεις...

Όταν την περασμένη Πέμπτη η Νάσια είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Σπύρος φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα ενώ όταν εκείνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δεν την άφησε λεπτό μόνο δίνοντάς της κουράγιο και κρατώντας σφιχτά το χέρι της.

 

«Έχουν έρθει αρκετά κοντά. Είναι η πρώτη σχέση που άρχισε να φτιάχνεται και να καλλιεργείται μέσα στο ριάλιτι», είχε ακουστεί στην εκπομπή της Καινούργιου, για τους δυο παίκτες. Και στο επεισόδιο της Πέμπτης (12-10) λίγο πριν ξεκινήσουν οι δοκιμασίες για την αποχώρηση, ήρθε ένας μεταξύ τους διάλογος που επιβεβαίωσε το γεγονός.

 

  • «Το βράδυ εγώ λέω να το βάλεις το ναρθηκάκι, μη γίνει κανένα… Στον ύπνο σου, έτσι και δεν το πάρεις χαμπάρι. Να το προστατέψεις, ειδικά το βράδυ, που εσύ κοιμάσαι λίγο περίεργα», είπε ο Σπύρος στη Νάσια με εκείνη να του λέει: «πού το ξέρεις εσύ;».

 

«Άμα δεν το ξέρω εγώ, ποιος θα το ξέρει;», της απάντησε με την επική απάντηση να έρχεται δια στόματος, Νάσιας: «Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.