I’m a Celebrity: Ομοφοβικά σχόλια Γαρδέλη για Κασσελάκη – Πιάστηκαν στα χέρια με Τάσο Ξιαρχό

October 12, 2023


Στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου “προσγειώθηκαν” οι παίκτες του “I’ m a celebrity… Get me out of here!”, το οποίο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.Το “I’ m a celebrity… Get me out of here!” έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (11/10) με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα να υποδέχονται τους 14 celebrities οι οποίοι “προσγειώθηκαν” στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου …

...daynews_gr-box-3','ezslot_3',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Το “I’ m a celebrity… Get me out of here!” έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (11/10) με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα να υποδέχονται τους 14 celebrities οι οποίοι “προσγειώθηκαν” στη ζούγκλα του...

Στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου “προσγειώθηκαν” οι παίκτες του “I’ m a celebrity… Get me out of here!”, το οποίο έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το “I’ m a celebrity… Get me out of here!” έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (11/10) με τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα να υποδέχονται τους 14 celebrities οι οποίοι “προσγειώθηκαν” στη ζούγκλα του Αγίου Δομίνικου και με το “καλημέρα” σας ξεκίνησαν τα ευτράπελα και όχι μόνο.

Γιώργος Λιανός και Καλομοίρα αφού διέσχισαν τη ζούγκλα και “μίλησαν” με μαϊμούδες βρήκαν το σπίτι του show, από το οποίο θα παρατηρούν για τις επόμενες εβδομάδες τη ζωή των celebrities μέσα στη ζούγκλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.