Έρωτας «υπερατλαντικός»: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης το ζουν στη Νέα Υόρκη σαν άλλοι Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ (photos)

October 12, 2023


Ταξίδι στην Αμερική έκανε Δέσποινα Βανδή για κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις της στους Έλληνες ομογενείς, στο οποίο τη συνόδευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.Στην άλλη μεριά της γης, η Δέσποινα Βανδή συνάντησε τον καλό της φίλο και επί χρόνια συνεργάτη της, Δημήτρη Γιαννέτο, που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες και επιμελείται την εμφάνιση διεθνούς εμβέλειας ονομάτων όπως η Αμάλ Κλούνεϊ, η Τζίτζι Χ…

...αντίντ, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο και άλλες.Μαζί της βρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά γυρίσματα του «Σασμού» για να βρεθεί στο πλευρό της τραγουδίστριας. Οι δυο τους απολαμβάνουν υπέροχες στιγμές στη Νέα Υόρκη, ανεβάζοντας στιγμιότυπα...

Ταξίδι στην Αμερική έκανε Δέσποινα Βανδή για κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις της στους Έλληνες ομογενείς, στο οποίο τη συνόδευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Στην άλλη μεριά της γης, η Δέσποινα Βανδή συνάντησε τον καλό της φίλο και επί χρόνια συνεργάτη της, Δημήτρη Γιαννέτο, που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες και επιμελείται την εμφάνιση διεθνούς εμβέλειας ονομάτων όπως η Αμάλ Κλούνεϊ, η Τζίτζι Χαντίντ, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο και άλλες.

Δέσποινα Βανδή

Μαζί της βρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά γυρίσματα του «Σασμού» για να βρεθεί στο πλευρό της τραγουδίστριας. Οι δυο τους απολαμβάνουν υπέροχες στιγμές στη Νέα Υόρκη, ανεβάζοντας στιγμιότυπα από τις βόλτες τους.

Δείτε επίσης: Ξεκάθαρος ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος…» – Απάντησε για το ενδεχόμενο γάμου με την Δέσποινα Βανδή

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες όπου είδαμε το ζευγάρι σε βόλτα μαζί του.

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή



«Στάζει» μέλι η Δανάη Μιχαλάκη: «Ανυπομονώ για το επόμενο στάδιο, ανυπομονώ για όλα» – Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τον ερχομό του μωρού τους

Η Δανάη Μιχαλάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «HELLO» και «έσταξε» μέλι για τον ερχομό του μωρού. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε ότι ανυπομονεί για το επόμενο στάδιο, ενώ δε δίστασε να κάνει μια τρυφερή εξομολόγηση για το σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Το ζευγάρι, αλλά και η Φιλαρέτη Κομνηνού περιμένουν πώς και πώς να έρθει το μωράκι και να γεμίσει χαρά το σπίτι τους.

Εκείνος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι ερωτεύτηκε την καλοσύνη σου. Εσύ τι αγάπησες εκείνον;

Την ευαισθησία του, το γεγονός ότι αμέσως κατάλαβα πως είχα να κάνω με έναν άνθρωπο που είναι ο εαυτός του και φυσικά, πολλά άλλα. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που του μιλάς και σε ακούει.

Σεβαστήκατε ο ένας την προσωπικότητα του άλλου.

Αυτό είναι το ζητούμενο: να γνωρίσεις τον άλλον και να μη θέλεις να τον αλλάξεις από την αρχή ήμαστε και οι δύο τόσο αληθινοί!

Γνωριζόσαστε από παλιά;

Όχι έγινε τυχαία η γνωριμία μας.

Το κατάλαβες με την πρώτη ματιά ότι ήταν έρωτας;

Η αλήθεια είναι ότι όχι. Έγινε σταδιακά, καθώς η πρώτη μας συνάντηση ήταν πολύ φευγαλέα. Εγώ δούλευα σε ένα κοκτέιλ μπαρ και συναντηθήκαμε στιγμιαία. Η γνωριμία έγινε αργότερα.

Τι σου έχει μάθει ο Γιώργος και τι έχεις μάθει εσύ σε εκείνον αντίστοιχα;

Ο Γιώργος μου έχει μάθει να μην είμαι αναβλητική. Εγώ ίσως προσπαθώ να του δείξω την πιο ζεν πλευρά της ζωής, ότι κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία.

Φέτος, την παραμονή των γενεθλίων σου, ανέβασες ένα τρυφερό post στο οποίο ανέφερες ότι γιορτάζεις τριπλά: την επέτειο του γάμου σου, τα γενέθλια σου και τον ερχομό του μπιζελιού, όπως χαρακτηριστικά έγραψες.

Ναι.

Πως είναι για σένα αυτή η περίοδος;

Είναι από τις ωραιότερες της ζωής μου και την απολαμβάνω στο μέγιστο γιατί περνάει πολύ γρήγορα. Ανυπομονώ και για το επόμενο στάδιο, ανυπομονώ για όλα.

Πώς αισθάνθηκες όταν έμαθες ότι θα γίνεις μαμά;

Συγκινήθηκα πολύ γιατί το ήθελα. Από μικρή ονειρευόμουν τη μητρότητα ήθελα να γίνω μαμά.

Σε λίγο καιρό στη ζωή σου θα έρθει ένα κοριτσάκι. Έχεις αγωνία για την πρώτη σας συνάντηση;

Έχω ανυπομονησία και ενθουσιασμό για όλα όσα θα έρθουν. Δεν έχω άγχος, δεν έχω στρες. Ότι έρθει είναι καλοδεχούμενο.

Και ο πατέρας σου και η μητέρα του συζύγου σου, Φιλαρέτη Κομνηνού, στις δηλώσεις τους δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους που θα γίνουν παππούδες. Έχετε και οι δύο πολλή αγάπη από τις οικογένειές σας.

Προερχόμαστε από πολύ αγαπημένες οικογένειες και μόνο χαρά έχει φέρει σε όλους η επικείμενη άφιξη του μωρού.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.