Γιώργος Αγγελόπουλος: Η τελευταία επικοινωνία που είχε πριν μπει στο Survivor

April 28, 2024


Η τελευταία επικοινωνία που είχε o Γιώργος Αγγελόπουλος πριν μπει στο Survivor και πώς η πίστη τον οδήγησε στις επιτυχίεςΟ Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο «Όλα για τη Ζωή μας Vita» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την σημασία της πίστης στην ζωή μας.Μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας και ηθοποιός θυμήθηκε την ημέρα που έμπαινε στο Survivor και την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον φίλο του και ιερέ…

...�ι ιερέα πατήρ Ιωσήφ.«Γελάω γιατί θυμήθηκα την τελευταία ημέρα, όταν πήγαινα σε αυτό το ταξίδι, όπου το τελευταίο στην ουσία πράγμα πριν να κλείσουμε τα κινητά μας ήταν το εξής. Είχα ζητήσει από έναν φίλο, συμμαθητή, γείτονα, συνομήλικο και πνευματικό στην πορεία, ο οποίος είναι...

Η τελευταία επικοινωνία που είχε o Γιώργος Αγγελόπουλος πριν μπει στο Survivor και πώς η πίστη τον οδήγησε στις επιτυχίες

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο «Όλα για τη Ζωή μας Vita» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την σημασία της πίστης στην ζωή μας.

Μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας και ηθοποιός θυμήθηκε την ημέρα που έμπαινε στο Survivor και την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον φίλο του και ιερέα πατήρ Ιωσήφ.

«Γελάω γιατί θυμήθηκα την τελευταία ημέρα, όταν πήγαινα σε αυτό το ταξίδι, όπου το τελευταίο στην ουσία πράγμα πριν να κλείσουμε τα κινητά μας ήταν το εξής. Είχα ζητήσει από έναν φίλο, συμμαθητή, γείτονα, συνομήλικο και πνευματικό στην πορεία, ο οποίος είναι ο πατήρ Ιωσήφ στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας που έχουμε στη Σκιάθο με ένα μήνυμα «πάω να συμμετάσχω στο Survivor, άναψε μου ένα κερί και κάνε μια προσευχή να το κερδίσω». Που δεν ήξερε καν τι είναι το Survivor», αποκάλυψε.

«Ο λόγος που το ζήτησα αυτό δεν ήταν φυσικά ούτε για να γίνω ηθοποιός, ούτε για να γίνω οτιδήποτε άλλο. Δεν είχα φανταστεί καν τι ακολουθεί από όλο αυτό και τι ευκαιρίες μπορεί να μου δοθούν. Είχα σκεφτεί όμως πως ήθελα να πάω κάπου και αν μου είναι ευλογημένο να βοηθηθώ και το οτιδήποτε με την οικογένεια μου είναι προς όφελος μου να γίνει. Και έγινε», είπε ο νικητής του Survivor.

«Βέβαια, εγκυμονούσαν και πάρα πολλοί κίνδυνοι μετά από αυτό. Η οποιαδήποτε ώθηση αρχικά, έκθεση στη συνέχεια και και ούτω καθεξής θέλει διαχείριση γιατί μπορεί να σε γκρεμίσει κιόλας η ταχύτητα αυτή με την οποία αναπτύσσονται τα πράγματα. Εκεί με βοήθησε μόνο η προσευχή, πρώτα απ’ όλα» πρόσθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.