Celebrity: Ανεκδιήγητος καβγάς για Γαρδέλη και Ξιαρχό: «Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα και θα σ’ αρέσει η γεύση μου»

October 12, 2023


Τι κι αν προβλήθηκε μόλις το πρώτο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης, το Celebrity έδειξε νωρίς νωρίς τις… διαθέσεις και όλα όσα οι παίκτες φέρουν μαζί στους τηλεθεατές. Κι αυτό μιας και, όταν οι διαγωνιζόμενοι απομακρύνθηκαν από τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα, δεν έκρυψαν τις έντονες αντιπάθειες τους.Πρωταγωνιστής σε αυτό το πρώτο επεισόδιο ήταν ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος δεν έπαψε να βρίσκει ευκ…

...�α όσα οι παίκτες φέρουν μαζί στους τηλεθεατές. Κι αυτό μιας και, όταν οι διαγωνιζόμενοι απομακρύνθηκαν από τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα, δεν έκρυψαν τις έντονες αντιπάθειες τους.if(typeof ez_ad_units == 'undefined'){ez_ad_units=[];}ez_ad_units.push([[728,90],'alldaynews_gr-box-3','ezslot_3',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof...

“Βαρέθηκα! Πάρε έναν κίωνα και κάτσε επάνω” φώναξε ο Τάσος Ξιαρχό στον συμπαίκτη του, Σταμάτη Γαρδέλη στην πρεμιέρα του Celebrity.

Τι κι αν προβλήθηκε μόλις το πρώτο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης, το Celebrity έδειξε νωρίς νωρίς τις… διαθέσεις και όλα όσα οι παίκτες φέρουν μαζί στους τηλεθεατές. Κι αυτό μιας και, όταν οι διαγωνιζόμενοι απομακρύνθηκαν από τον Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα, δεν έκρυψαν τις έντονες αντιπάθειες τους.

Πρωταγωνιστής σε αυτό το πρώτο επεισόδιο ήταν ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος δεν έπαψε να βρίσκει ευκαιρίες να «πυροβολεί» τον Σταμάτη Γαρδέλη με τα σχόλια του. «Δεν θέλω να μάθω άλλο για αυτή την ιστορία την αρχαία που έχεις πάθει εμμονή! Βαρέθηκα! Πάρε έναν κίωνα και κάτσε επάνω, δηλαδή φτάνει πια» φώναξε, μεταξύ άλλων, ο χορογράφος στον δημοφιλή ηθοποιό.

«Ποιος Πλούτος, Ήφαιστος, Ηφαιστίωνας και Άρης; Δεν θα τα παίξουν όλα αυτά γιατί είσαι βαρετός! Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα τώρα… Μη σε φτύσω μεσ’ το στόμα και θα σ’ αρέσει η γεύση μου, έλα» πρόσθεσε ο Τάσος Ξιαρχό προκαλώντας, εύλογα, την αντίθεση κάποιων συμπαικτών του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.