Survivor 2024: Μετανοημένος ο Αλέξης Παππάς για τον Τζέιμς – «Είναι διαφορετικές οι σχέσεις μας πια, ίσως έφταιγα κι εγώ»

April 28, 2024


Ο Αλέξης Παππάς εμφανίστηκε στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για την νέα εμπειρία του στο Survivor, σχολιάζοντας και τη σχέση, που διατηρεί με τον Τζέιμς Καφετζή, όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες, που πέρασαν από τον Άγιο Δομίνικο.Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε πως πλέον διατηρεί καλές σχέσεις με τον Τζέιμς, προσθέτοντας πως ίσως είχε κι εκείνος μερίδιο ευθύνης στην κόντρα τους.«Φέτο…

...024: Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά μετά την επιστροφή του«Φέτος στο Survivor ήμουν πιο διακριτικός. Παίξανε πολλά πράγματα σημαντικό ρόλο. Η σχέση που είχαμε παλαιότερα με τον Τζέιμς, επειδή είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος εκτονώνεται, και τότε ίσως να του είχα βάλει κι εγώ περισσότερες...

Ο Αλέξης Παππάς εμφανίστηκε στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για την νέα εμπειρία του στο Survivor, σχολιάζοντας και τη σχέση, που διατηρεί με τον Τζέιμς Καφετζή, όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες, που πέρασαν από τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε πως πλέον διατηρεί καλές σχέσεις με τον Τζέιμς, προσθέτοντας πως ίσως είχε κι εκείνος μερίδιο ευθύνης στην κόντρα τους.

Survivor 2024: Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά μετά την επιστροφή του

«Φέτος στο Survivor ήμουν πιο διακριτικός. Παίξανε πολλά πράγματα σημαντικό ρόλο. Η σχέση που είχαμε παλαιότερα με τον Τζέιμς, επειδή είναι ένας χαρακτήρας ο οποίος εκτονώνεται, και τότε ίσως να του είχα βάλει κι εγώ περισσότερες φιτιλιές… Σήμερα όμως είναι διαφορετικά. Σήμερα είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας.

Σίγουρα όταν καλείσαι να κάνεις για δεύτερη φορά κάτι, δε θα είναι το ίδιο με την πρώτη, όπου δε το έχεις κάνει ποτέ ξανά. Πολλές φορές δε συμφωνούσα ούτε εγώ με τον εαυτό μου», δήλωσε ο Αλέξης Παππάς, που άλλαξε εντελώς το λουκ του από την ώρα που γύρισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.