Η Έλενα Ακρίτα έκανε αγωγή 100.000 ευρώ στον Αχιλλέα Μπέο που είπε ότι δήθεν «έτρωγε τη σύνταξη της μάνας της»

October 10, 2023


Η Έλενα Ακρίτα, μέσω του δικηγόρου της Βασίλη Σωτηρόπουλου, κατέθεσε ήδη αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά του δημάρχου του Βόλου, ο οποίος καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 εξαπέλυσε μια χυδαία -αν και δυστυχώς όχι πρωτοφανή για τον ίδιο- επίθεση προς τη βουλευτή Επικρατείας, επιχειρώντας με ύβρεις και αδίστακτα ψεύδη να την απαξιώσει και να σπιλώσει την τιμή και τη…

...�ν υπόληψή της. !function(v,t,o){var a=t.createElement("script");a.src="https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js",a.setAttribute("fetchpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document);...

Η Έλενα Ακρίτα, μέσω του δικηγόρου της Βασίλη Σωτηρόπουλου, κατέθεσε ήδη αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά του δημάρχου του Βόλου, ο οποίος καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 εξαπέλυσε μια χυδαία -αν και δυστυχώς όχι πρωτοφανή για τον ίδιο- επίθεση προς τη βουλευτή Επικρατείας, επιχειρώντας με ύβρεις και αδίστακτα ψεύδη να την απαξιώσει και να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή της.

Το ομοφοβικό παραλήρημα ακροδεξιάς ρητορικής του Αχιλλέα Μπέου το βράδυ της Κυριακής έχει ήδη προκαλέσει την παρέμβαση του Αρείου Πάγου. Η Έλενα Ακρίτα με την αγωγή της, με την οποία ζητάει από τον Αχιλλέα Μπέο το ποσό των 100.000 ευρώ ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης και θα εκδικαστεί τον προσεχή Φεβρουάριο, θέλει να καταστήσει από την πρώτη στιγμή σαφές το εξής:

Εάν ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου νομίζει ότι μπορεί να τραμπουκίζει και να εκτοξεύει τον προσβλητικό, ομοφοβικό, σeξιστικό, αισχρό και κακοποιητικό του λόγο προς πάσα κατεύθυνση, πλανάται πλάνην οικτρά. Αυτός ο κατήφορος μπορεί και πρέπει να σταματήσει. Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο.

Την κατάθεση της αγωγής προκάλεσε τα όσα είπε το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο Δήμαρχος Βόλου, καθώς από τα βέλη του δεν ξέφυγαν και άλλα πρόσωπα της επικαιρότητας όπως η Έλενα Ακρίτα για την οποία δήλωσε «άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε» -κρίσιμη «λεπτομέρεια»: Η Σύλβα Ακρίτα βρίσκεται εν ζωή.

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα

Λίγο αργότερα από τις παραπάνω δηλώσεις, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα απάντησε στον Αχιλλέα Μπέο μέσω ανάρτησης στο Facebook γράφοντας: «Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο».

Μάλιστα, σχετική ανάρτηση έκανε και η μητέρα της δημοσιογράφου, η οποία -προφανώς- δεν έχει φύγει από τη ζωή, όπως δήλωσε ο Αχιλλέας Μπeος, γράφοντας: «Καλή ψυχή Αχιλλέα Μπέο. Είμαι εδώ στην πύλη με τον Άγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε, αν συμφωνεί και ο ύψιστος».

Ενώ, στη συνέχεια η Έλενα Ακρίτα σχολίασε την στάση και του Γιώργου Λιάγκα:

«Γίωργο Λιάγκα, ο Μπeος είπε επανειλλημένα ότι «τρωω τη συνταξη της…πεθαμένης μητέρας μου» κι εσύ απάντησες «δεν τα ξέρω εγώ αυτά»; Δημοσιογραφος είσαι εσύ που επέτρεψες να αιωρούνται τέτοιες άθλιες συκοφαντίες χωρίς να προστατεύσεις το απόν θιγόμενο πρόσωπο;», έγραψε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.