Φάρμα: “Μαλλιοτράβηγμα” για την Έλενα και τη Νάσια – Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και ο πρώτος μονομάχος

October 10, 2023


Έντονο είναι το αποψινό (9/10) επεισόδιο της Φάρμας, καθώς μετά τον μικρο-καβγά του Νίκου με τη Νάσια (δείτε εδώ τι συνέβη και γιατί οργίστηκαν οι τηλεθεατές), ακολούθησε άλλος ένας, με τη Νάσια ξανά πρωταγωνίστρια, την οποία αυτή τη φορά η Έλενα κατηγορεί πως έχει κάνει κόμμα μαζί με τον Σπύρο για να τη διώξουν.Οι δυο τους το αρνήθηκαν κατηγορηματικά, όμως αυτό δεν σταμάτησε την Έλενα από το να ε…

...ξαπολύσει τα πυρά της και έτσι η ίδια ξέσπασε μπροστά στην κάμερα του STAR, τονίζοντας πως η Νάσια κάνει ό,τι θέλει τον Σπύρο."Μαλλιοτραβήγματα" στη Φάρμα με Νάσια και Έλενα«Εμένα αυτό που με ενοχλεί στον χαρακτήρα του Σπύρου είναι ότι έχει κάτσει και υπερασπίζεται τη Νάσια, την...

Έντονο είναι το αποψινό (9/10) επεισόδιο της Φάρμας, καθώς μετά τον μικρο-καβγά του Νίκου με τη Νάσια (δείτε εδώ τι συνέβη και γιατί οργίστηκαν οι τηλεθεατές), ακολούθησε άλλος ένας, με τη Νάσια ξανά πρωταγωνίστρια, την οποία αυτή τη φορά η Έλενα κατηγορεί πως έχει κάνει κόμμα μαζί με τον Σπύρο για να τη διώξουν.

Οι δυο τους το αρνήθηκαν κατηγορηματικά, όμως αυτό δεν σταμάτησε την Έλενα από το να εξαπολύσει τα πυρά της και έτσι η ίδια ξέσπασε μπροστά στην κάμερα του STAR, τονίζοντας πως η Νάσια κάνει ό,τι θέλει τον Σπύρο.

“Μαλλιοτραβήγματα” στη Φάρμα με Νάσια και Έλενα

«Εμένα αυτό που με ενοχλεί στον χαρακτήρα του Σπύρου είναι ότι έχει κάτσει και υπερασπίζεται τη Νάσια, την οποία κι αυτή τώρα τη γνώρισε, αλλά υποψιάζομαι – και δεν είναι μόνο υποψία, έχω μάθει και κάποια πράγματα – ότι έχει μπει κάτω από το φουστανάκι της Νάσιας. Δε λένε ότι το νινί σέρνει καράβι; Να το», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος συμφώνησε με την Έλενα και αυτό έφερε σε δύσκολη θέση τη Νάσια, η οποία ένιωσε ότι δέχθηκε επίθεση, γι’ αυτό και ζήτησε από την Πηνελόπη να επέμβει. Εκείνη, όμως, της ζήτησε να μιλήσουν ιδιωτικά. Και τότε ξεκίνησαν τα “πηγαδάκια”.

Ο Νίκος, μάλιστα, ανέφερε πως ο Γιώργος το παίζει σε διπλό ταμπλό, μεταφέροντας πληροφορίες από εδώ και από εκεί, δημιουργώντας αυτού του είδους τα προβλήματα: «Ο Γιώργος είναι σαν τα χελιδόνια. Σήμερα πάει στο ένα σπίτι, φτιάχνει φωλιά και μετά στο άλλο. Μεταφέρει πληροφορίες. Πληροφοριοδότης δεν είναι; Εμένα δε με χαλάει, αυτός χαλάει την εικόνα τη δική του».

Η ομάδα που κέρδισε την 1η ασυλία της εβδομάδας και ο πρώτος μονομάχος

Ο καβγάς, παρόλα αυτά, έληξε και ακολούθησε ο πρώτος αγώνας ασυλίας αυτής της εβδομάδας, την οποία κέρδισαν οι μπλε και έτσι οι πράσινοι, πρέπει να βγάλουν έναν υποψήφιο μονομάχο. Οι σκέψεις οδηγούνταν στις γυναίκες της ομάδας.

Μετά από συζήτηση, ο αρχηγός ανέδειξε την Αντωνία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.