Survivor 2024 highlights 07/05: Κόλαση ανάμεσα σε Γκιουλέκα και Μπολέτση – Βγήκε υποψήφιος αλλά δεν τον… νοιάζει

May 8, 2024


Σχετικά ήρεμο ήταν το χθεσινό 7/5 επεισόδιο του Survivor. Αφού πραγματοποιήθηκε ο αγώνας για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, στο συμβούλιο του νησιού βγήκε και ο υποψήφιος προς αποχώρηση.Έναν έντονο αγώνα παρακολουθήσαμε, με την πιο ισχυρή νεροποντή που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο reality επιβίωσης, καθώς και στιγμές έντασης ανάμεσα στους δύο πάγκους. Στα highlights του αγώνα, η στιγμή που η Ασημί…

�ου αγώνα, η στιγμή που η Ασημίνα Χατζηανδρέου έπεσε στο χτυπημένο χέρι της, που μένει να δούμε πόσο θα την επηρεάσει περαιτέρω στο παιχνίδι, καθώς και η ένταση ανάμεσα σε Γιώργο Γκιουλέκα και Φάνη Μπολέτση.Διαβάστε αναλυτικά τη συνέχεια στο Youweekly.gr.Το διαβάσαμε εδώ

Σχετικά ήρεμο ήταν το χθεσινό 7/5 επεισόδιο του Survivor. Αφού πραγματοποιήθηκε ο αγώνας για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, στο συμβούλιο του νησιού βγήκε και ο υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 7/5 highlights του Survivor

Έναν έντονο αγώνα παρακολουθήσαμε, με την πιο ισχυρή νεροποντή που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο reality επιβίωσης, καθώς και στιγμές έντασης ανάμεσα στους δύο πάγκους. Στα highlights του αγώνα, η στιγμή που η Ασημίνα Χατζηανδρέου έπεσε στο χτυπημένο χέρι της, που μένει να δούμε πόσο θα την επηρεάσει περαιτέρω στο παιχνίδι, καθώς και η ένταση ανάμεσα σε Γιώργο Γκιουλέκα και Φάνη Μπολέτση.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.