«Θέλει να τσιρίζω, είμαστε αν@μ@λ@ ζευγάρι»: Η αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα (Video)

October 10, 2023


Η πρών Survivor Βρισηίδα Ανδριώτου αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή με τον Σπύρο Μαρτίκα πέρασε σε αποκαλύψεις για τις έντονες στιγμές τους, αλλά και την αθόρυβη συμπεριφορά του συντρόφου της. Επίσης, τη δική τους απάντηση στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει έδωσαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».«Είναι πολύ ήσυχος, καμιά σχέση! Πολλές φορέ…

...�ίναι πολύ ήσυχος, καμιά σχέση! Πολλές φορές κάνει και πίσω. Κάνω κι εγώ πίσω σε έναν τσακωμό μας. Είναι και πολύ πιο… παιχνιδιάρης. Καμία σχέση, αλήθεια σας λέω», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα.Και αποκάλυψε: «Εγώ έτσι είμαι (όπως φαίνομαι) αλλά δεν είμαι...

Η πρών Survivor Βρισηίδα Ανδριώτου αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή με τον Σπύρο Μαρτίκα πέρασε σε αποκαλύψεις για τις έντονες στιγμές τους, αλλά και την αθόρυβη συμπεριφορά του συντρόφου της. Επίσης, τη δική τους απάντηση στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει έδωσαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Θέλει να τσιρίζω, είμαστε αν@μ@λ@ ζευγάρι»

«Είναι πολύ ήσυχος, καμιά σχέση! Πολλές φορές κάνει και πίσω. Κάνω κι εγώ πίσω σε έναν τσακωμό μας. Είναι και πολύ πιο… παιχνιδιάρης. Καμία σχέση, αλήθεια σας λέω», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Και αποκάλυψε: «Εγώ έτσι είμαι (όπως φαίνομαι) αλλά δεν είμαι νευρική. Μου λέει: “Τσίριξέ μου λίγο, τίποτα δεν κάνεις”. “Γιατί να τσιρίξω παιδάκι μου;” “Ε, κάτι να σε τσιγκλήσω” και με τσιγκλάει για να τσιρίξω γιατί του αρέσει. Τι να κάνουμε; Χαίρεται με αυτό. Τι να κάνουμε, είμαστε ανώμαλο ζευγάρι», παραδέχτηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.