«Είμαι στα όρια του εθισμού με…» – Η σπάνια αποκάλυψη της Ρένιας Λουϊζίδου για την προσωπική της ζωή

October 10, 2022


Στην κάμερα της εκπομπής Δύο στη Μία όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ, παραχώρησε συνέντευξη η Ρένια Λουιζίδου η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε αναφερθεί και για την περιπέτεια της υγείας της.«Την ευκολία που έχουμε να πούμε ο,τιδήποτε ο ένας για τον άλλον στο διαδίκτυο κυρίως ανώνυμα και να γίνει ένα θέμα και να βρεθείς απολο…

...�νει ένα θέμα και να βρεθείς απολογούμενος. Εγώ ψοφάω για το διαδίκτυο, είμαι στο όριο του εθισμού. Να διαβάσω ειδήσεις, τα sites. Social δεν έχω γιατί φοβάμαι. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ "Πέθαναν" την 21χρονη...

Στην κάμερα της εκπομπής Δύο στη Μία όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ, παραχώρησε συνέντευξη η Ρένια Λουιζίδου η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε αναφερθεί και για την περιπέτεια της υγείας της.

Οι δηλώσεις της Ρένιας Λουιζίδου

«Την ευκολία που έχουμε να πούμε ο,τιδήποτε ο ένας για τον άλλον στο διαδίκτυο κυρίως ανώνυμα και να γίνει ένα θέμα και να βρεθείς απολογούμενος. Εγώ ψοφάω για το διαδίκτυο, είμαι στο όριο του εθισμού. Να διαβάσω ειδήσεις, τα sites. Social δεν έχω γιατί φοβάμαι.

Με την έννοια ότι δεν ξέρω αν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου και να κρατήσω τις αποστάσεις που πρέπει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα βγάζω τόσες φορές φωτογραφίες τον εαυτό μου.

«Μια ζωή το θέμα ήταν η παραβίαση της ιδιωτικότητάς μας και το δείχνουμε τώρα από μόνοι μας αυτό… Τι μανία είναι αυτή να λέμε πως ήμουν όταν ήταν να πεθάνω από μια ασθένεια, πως όταν έχασα τον πατέρα μου; Δεν αισθάνομαι ότι θέλω να τα μοιράζομαι αυτά δημόσια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.