“Πέθαναν” την 21χρονη κόρη του Γιώργου Βελισσάρη – Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο Tik Tok

October 10, 2022


Συγκλονισμένος είναι ο Γιώργος Βελισσάρης και η οικογένεια του, καθώς χάκαραν το προφίλ της μικρής του κόρης στο Tik Tok, και δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο έγραψαν ότι πέθανε. Για το περιστατικό μίλησε ο ίδιος ο τραγουδιστής στην εκπομπή Super Κατερίνα.Περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη, ενώ δήλωσε έξαλλος με την κίνηση να της χακάρουν το προφίλ και να γράφουν κάτι τόσο απαράδεκτο και ανήθικο.«Στο σπ…

... Το ξέσπασμα του Βελισάρρη στην Super Κατερίνα«Στο σπίτι έχω και αδέρφια, έχω και τη μάνα μου και μόλις το διαβάσανε συγκλονιστήκανε όλοι, τι να σας πω… πέσανε από τα σύννεφα. Είναι πολύ χυδαίο αυτό, δεν έχει ξανασυμβεί και δεν θέλω να συμβεί ούτε στον εχθρό μου», είπε αρχικά...

Συγκλονισμένος είναι ο Γιώργος Βελισσάρης και η οικογένεια του, καθώς χάκαραν το προφίλ της μικρής του κόρης στο Tik Tok, και δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο έγραψαν ότι πέθανε. Για το περιστατικό μίλησε ο ίδιος ο τραγουδιστής στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη, ενώ δήλωσε έξαλλος με την κίνηση να της χακάρουν το προφίλ και να γράφουν κάτι τόσο απαράδεκτο και ανήθικο.

Το ξέσπασμα του Βελισάρρη στην Super Κατερίνα

«Στο σπίτι έχω και αδέρφια, έχω και τη μάνα μου και μόλις το διαβάσανε συγκλονιστήκανε όλοι, τι να σας πω… πέσανε από τα σύννεφα. Είναι πολύ χυδαίο αυτό, δεν έχει ξανασυμβεί και δεν θέλω να συμβεί ούτε στον εχθρό μου», είπε αρχικά ο τραγουδιστής (δείτε εδώ την κούκλα σύζυγό του).

Και συνέχισε: «Έπαιρνε ο ένας τον άλλον οι συγγενείς για να μην πάρουν εμένα. Δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ με αυτό που έγινε. Η γιαγιά της έπαθε ψυχολογικό, είναι χρόνια καρκινοπαθής».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.