Κατάξανθη με πράσινο φόρεμα – «Γκρέμισε» το πλατό του The Voice η Έλενα Παπαρίζου με την συγκλονιστική εμφάνιση της

October 10, 2022


Μόλις πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε το δεύτερο επεισόδιο του The Voice στον ΣΚΑΙ, όπου είναι ακόμα στη φάση των Blind Auditions. Απαστράπτουσα για ακόμα μια φορά και η Έλενα Παπαρίζου, που εμφανίστηκε με πράσινο φόρεμα και λαμπερή όπως πάντα, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά και την ευχαρίστησή της για τη συμμετοχή στο ριάλιτι.Στο προηγούμενο επεισόδιο μάλιστα η κριτής έπαθε την πλάκα της, όταν γυρνώ…

...ντας την καρέκλα της αντίκρυσε έναν πολύ νεαρό διαγωνιζόμενο, που μέσα από τις ερωτήσεις που του έκανε, ανακάλυψε ότι τους δένουν κάποιοι ιδιαίτεροι δεσμοί(δείτε εδώ αναλυτικά). Η απαστράπτουσα εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο πλατό του The VoiceΆκρως εντυπωσιακή...

Μόλις πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε το δεύτερο επεισόδιο του The Voice στον ΣΚΑΙ, όπου είναι ακόμα στη φάση των Blind Auditions. Απαστράπτουσα για ακόμα μια φορά και η Έλενα Παπαρίζου, που εμφανίστηκε με πράσινο φόρεμα και λαμπερή όπως πάντα, μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά και την ευχαρίστησή της για τη συμμετοχή στο ριάλιτι.

Στο προηγούμενο επεισόδιο μάλιστα η κριτής έπαθε την πλάκα της, όταν γυρνώντας την καρέκλα της αντίκρυσε έναν πολύ νεαρό διαγωνιζόμενο, που μέσα από τις ερωτήσεις που του έκανε, ανακάλυψε ότι τους δένουν κάποιοι ιδιαίτεροι δεσμοί(δείτε εδώ αναλυτικά).

Η απαστράπτουσα εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο πλατό του The Voice

Άκρως εντυπωσιακή όπως πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και ένα υπέροχο πράσινο φόρεμα πουκαμίσα, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και ας ήταν καθιστή.

H εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο The Voice

Xαμός με remake του τραγουδιού της

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social mdia διατηρεί η Έλενα Παπαρίζου, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα την είδαμε να κάνει τον απόλυτο χαμό στην πρεμιέρα του The Voice.

Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, η διεθνής Ελληνίδα star συνάντησε δισκογραφικά την “chica” της pop Marseaux αλλά και την Joanne – το απόλυτο it girl της εποχής σε ένα εκρηκτικό remake του πασίγνωστου hit της Έλενας «Κάτσε Καλά».

Το τραγούδι επέστρεψε 18 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία φρέσκο και ανανεωμένο δια χειρός ARCADE, με την προσθήκη ενός εκρηκτικού rap verse από τον μετρ του είδους Solmeister.Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού απολαμβάνουμε την Έλενα, την Marseaux και την Joanne να εργάζονται σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων χορεύοντας υπό τους ρυθμούς του «Κάτσε Καλά».

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Έλενα Παπαρίζου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το εν λόγω τραγούδι ξεπέρασε τις 500.000 προβολές στο Youtube μέσα σε μόλις λίγες ημέρες!

undefined

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε τα ευχάριστα λίγο πριν την λαμπερή πρεμιέρα του «The Voice» – Έγινε γνωστό πως…

«Ο άντρας μου είπε από την αρχή ότι δε θέλει…» – Η αποκάλυψη της Έλενας Παπαρίζου για τον Καψάλη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.