Αθηνά Οικονομάκου: Το πρώτο Πάσχα μετά το διαζύγιο με τον Μιχόπουλο – Οι φωτογραφίες με μπικίνι σε πισίνα σε κρυφό προορισμό

May 4, 2024


Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και έξι χρόνια γάμου πως πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή, αν και πάντα θα τους ενώνουν τα δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί. Αυτό το Πάσχα, λοιπόν, θα είναι πολύ διαφορετικό και πρωτόγνωρο και για τους δύο.Η ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στα social media της και δείχνει πως δ…

...εν έχει χάσει το χαμόγελό της. Αποφάσισε, μάλιστα, να μη μείνει στην Αθήνα για τις γιορτές και να κάνει διακοπές μαζί με τους καλούς της φίλους σε άλλο μέρος. Μπήκε στο πλοίο, όμως, δεν αποκάλυψε που βρίσκεται, ακόμη κι όταν έφτασε στο ξενοδοχείο που επέλεξε με την παρέα της.Οι...

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και έξι χρόνια γάμου πως πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή, αν και πάντα θα τους ενώνουν τα δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί. Αυτό το Πάσχα, λοιπόν, θα είναι πολύ διαφορετικό και πρωτόγνωρο και για τους δύο.

Η ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στα social media της και δείχνει πως δεν έχει χάσει το χαμόγελό της. Αποφάσισε, μάλιστα, να μη μείνει στην Αθήνα για τις γιορτές και να κάνει διακοπές μαζί με τους καλούς της φίλους σε άλλο μέρος. Μπήκε στο πλοίο, όμως, δεν αποκάλυψε που βρίσκεται, ακόμη κι όταν έφτασε στο ξενοδοχείο που επέλεξε με την παρέα της.

Οι πρώτες αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου από τις πασχαλινές διακοπές της μετά τον χωρισμό

Δημοσίευσε, ωστόσο, φωτογραφίες και βίντεο από τη διαδρομή με την κολλητή της Νικόλ Παναγιώτου, ενώ δίπλα τους έχουν και τον Θύμιο Κούκιο. Από την πρώτη στιγμή φόρεσε το μαγιό της και έκανε τις βουτιές της στην πισίνα, εντυπωσιάζοντας τους ακόλουθούς της με το σώμα της και τους κοιλιακούς που διαγράφονται.

Αν και δεν της αρέσει πολύ η γuμναστική, το τελευταίο διάστημα, εάν παρατηρεί κανείς τα story που δημοσιεύει, παρακολουθεί μαθήματα pilates και αυτά σίγουρα έχουν παίξει ρόλο στην αλλαγή πάνω της.

Αθηνά Οικονομάκου μπικίνι
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου Νικόλ Παναγιώτου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.