O Νίκος Καρβέλας τα βάζει με τον εφοπλιστικό κόσμο: «Ο Κούστας είναι ψεύτης και δήθεν φιλάνθρωπος» (Video)

October 9, 2026


Νίκος Καρβέλας κατά Κούστα: «Ουδέποτε έλαβα χρήματα» – Διαψεύδει ότι κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΒίσσηΝέα απάντηση στην Άννα Βίσση και την οικογένεια Κούστα έδωσε ο Νίκος Καρβέλας, επανερχόμενος στις διαφωνίες για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ. Στην ανακοίνωσή του, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA, αμφισβητεί τις αναφορές για τις οικονομικές απαιτήσεις του και περιγράφει …

Νίκος Καρβέλας κατά Κούστα: «Ουδέποτε έλαβα χρήματα» – Διαψεύδει ότι κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της Βίσση

Νέα απάντηση στην Άννα Βίσση και την οικογένεια Κούστα έδωσε ο Νίκος Καρβέλας, επανερχόμενος στις διαφωνίες για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ. Στην ανακοίνωσή του, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA, αμφισβητεί τις αναφορές για τις οικονομικές απαιτήσεις του και περιγράφει τη μεταχείριση που υποστηρίζει ότι είχε πριν από τη διοργάνωση.

Παράλληλα, μέσω της δικηγόρου του, διέψευσε τις πληροφορίες ότι έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα με στόχο να απαγορεύσει στην τραγουδίστρια να ερμηνεύει τις δημιουργίες του.

Η διάψευση για το 1,5 εκατομμύριο και η αλλαγή των θέσεων

Ο συνθέτης χαρακτηρίζει «Χονδροειδές ψέμα» τον ισχυρισμό ότι ζήτησε 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Όπως αναφέρει, διεκδίκησε αμοιβή αντίστοιχη με εκείνη που είχε συμφωνηθεί για τις συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο, επιπλέον των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στην ίδια τοποθέτηση αναφέρεται στις θέσεις που είχαν αρχικά προβλεφθεί στο ΟΑΚΑ για εκείνον, τους οικείους και τους προσκεκλημένους του. Κατά τη δική του περιγραφή, οι θέσεις άλλαξαν, ενώ προειδοποιήθηκε ότι θα μπορούσε να του απαγορευτεί η είσοδος εάν επέμενε να καθίσει στην αρχική του θέση.

Ο Καρβέλας υποστηρίζει ότι η Άννα Βίσση ήταν ενήμερη και είχε εγκρίνει αυτή την αλλαγή. Η πλευρά της τραγουδίστριας έχει απορρίψει την εκδοχή ότι αποκλείστηκε από τη συναυλία.

Οι διαφωνίες για το καλλιτεχνικό μέρος της συναυλίας

Η κριτική του δεν περιορίζεται στα χρήματα. Ο Νίκος Καρβέλας αναφέρει ότι γνώριζε πως η συναυλία θα πραγματοποιούνταν, αλλά διαχωρίζει αυτή την ενημέρωση από τη συμφωνία του με τον σχεδιασμό της.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, δεν του δόθηκε η δυνατότητα να έχει δημιουργικό ή συμβουλευτικό ρόλο στην προετοιμασία της βραδιάς.

Αναφερόμενος προσωπικά στην Άννα Βίσση, εκφράζει την απογοήτευσή του για τη στάση της, την οποία θεωρεί διαφορετική από εκείνη που γνώριζε στη μακρόχρονη κοινή τους πορεία.

Η νέα ανακοίνωση ακολουθεί τις απαντήσεις της τραγουδίστριας και της εταιρείας παραγωγής. Η τελευταία έχει δηλώσει ότι έχει εκπληρώσει τις νόμιμες και συμβατικές υποχρεώσεις της για τη διοργάνωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.