«Τι λεφτά ξόδεψες για όλο αυτό»: Πόσο στοίχισε η βάφτιση ”Υπερπαραγωγή” του γιου της Ιωάννας Τούνη, Πάρη

October 1, 2023


Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πραγματοποίησαν τη βάφτιση του γιου τους, Πάρη, την περασμένη Παρασκευή, η οποία πρέπει να στοίχισε πολλές χιλιάδες ευρώ.Στο μυστήριο, που έγινε σε γνωστό κτήμα στη Βαρυπόμπη, νονοί ήταν η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας, ενώ έδωσαν το “παρών” συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού.Στη συνέχεια, ακολούθησε πάρτι με τη διακόσμηση να τραβάει όλα τα βλέμματα.Η…

...όσο στοίχισε η βάφτιση του γιου της Ιωάννας ΤούνηΗ Ιωάννα Τούνη απαντώντας στις ερωτήσεις των ακολούθων της, μεταξύ άλλων,αναφέρθηκε στο κόστος της βάφτισης του γιου της.Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά, χωρίς να επεκταθεί σε λεπτομέρειες, «Ο Στέφανος είναι φίλος μου με αγαπάει...

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πραγματοποίησαν τη βάφτιση του γιου τους, Πάρη, την περασμένη Παρασκευή, η οποία πρέπει να στοίχισε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Στο μυστήριο, που έγινε σε γνωστό κτήμα στη Βαρυπόμπη, νονοί ήταν η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας, ενώ έδωσαν το “παρών” συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού.

Στη συνέχεια, ακολούθησε πάρτι με τη διακόσμηση να τραβάει όλα τα βλέμματα.

Πόσο στοίχισε η βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη απαντώντας στις ερωτήσεις των ακολούθων της, μεταξύ άλλων,αναφέρθηκε στο κόστος της βάφτισης του γιου της.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά, χωρίς να επεκταθεί σε λεπτομέρειες, «Ο Στέφανος είναι φίλος μου με αγαπάει και ξέρει τον Πάρη από την κοιλιά μου. Έκανε για τη βάφτισή μας τα πάντα σαν να βαφτίζονταν δικό του παιδί. Θα πω μόνο ότι το πιο ακριβό από όλα ήταν να στηθεί stage με επαγγελματικό ήχο. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το μπάτζετ του και ένας planner βοηθάει να παραμείνεις μέσα σε αυτό».

Η Ιωάννα Τούνη έκανε μία βάφτιση υπερπαραγωγή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.