Ραγδαίες εξελίξεις για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αναβλήθηκε ο γάμος με τον Κώστα Πηλαδάκη, άσχημα τα νέα

October 1, 2023


Τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «I Love Σου Κου», σε βραδινή της έξοδο, μίλησε για τις φήμες εγκυμοσύνης, αλλά και τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη.Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά το μοντέλο και ηθοποιός «το είναι έγκυος, δεν είναι, νομίζω έχω να το ακούσω χρόνια. Έχω πει ότι θα παντρευτώ κάποια στιγμή, αλλά πήρε μια αναβολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων».Σε συνέντε…

...�αβολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων».Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει άριστη σχέση με τα παιδιά του Κώστα ΠηλαδάκηΣε συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Ιούλιο, η πρώτη παίκτρια του Survivor είχε επισημάνει για τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη ότι «τρέχω πάρα πολύ και...

Τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «I Love Σου Κου», σε βραδινή της έξοδο, μίλησε για τις φήμες εγκυμοσύνης, αλλά και τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Η αναβολή του γάμου της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά το μοντέλο και ηθοποιός «το είναι έγκυος, δεν είναι, νομίζω έχω να το ακούσω χρόνια. Έχω πει ότι θα παντρευτώ κάποια στιγμή, αλλά πήρε μια αναβολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει άριστη σχέση με τα παιδιά του Κώστα Πηλαδάκη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Ιούλιο, η πρώτη παίκτρια του Survivor είχε επισημάνει για τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη ότι «τρέχω πάρα πολύ και δεν έχω ξεκινήσει ακόμη τις προετοιμασίες. Δεν έχω ορίσει ημερομηνία γάμου, δεν έχω κάνει τίποτα. Ο γάμος μου θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ποτέ δεν ήμουν η κλασική κοπέλα που θα ονειρευόταν τον γάμο της και πότε θα παντρευτώ και τα λοιπά και δεν είχα και την ανάγκη. Έχω μονόπετρο! Δεν το επιδεικνύω, είναι άλλο πράγμα αυτό. Όταν γνώρισα τα παιδιά του άντρα μου, το έκανε εκείνος με έναν τόσο ωραίο και γλυκό τρόπο, όπου δεν με έφερε σε καθόλου δύσκολη θέση. Είναι εξαίρετα παιδιά, είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Εγώ ως Ναυσικά είμαι πάρα πολύ φιλελεύθερο ον και δεν μου αρέσει να περιορίζω τους ανθρώπους, ούτε να είμαι υπερπροστατευτική. Δεν ξέρω τι θα λέω αν γίνω μανούλα, άλλα λες πριν άλλα μετά όταν αποκτήσεις παιδιά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.