Mε 7 λέξεις τον αποθέωσε: «Φουλ» Στέφανο Κασσελάκη «ψηφίσει» η Τατιάνα Στεφανίδου

September 30, 2023


Στο κτήριο όπου στεγάζονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί Star Channel και Alpha βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 28/9, ο Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να δώσει συνέντευξη στη Μάρα Ζαχαρέα.Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε στο T-live το παρασκήνιο της επίσκεψης του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, από το πλευρό του οποίου δεν έλειπε ο σύντροφός του, Τάιλερ Μάκμπεθ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoOb…

...�ο πλευρό του οποίου δεν έλειπε ο σύντροφός του, Τάιλερ Μάκμπεθ. {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Στ. Κασσελάκης: Το παρασκήνιο της επίσκεψής του στον Alpha ","description":"Αποκλειστικές εικόνες από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη και του συντρόφου του, Tyler, στον Alpha.","thumbnailUrl":"https://isthumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8wOS8yOS8xMy8xNF8wMF82NTE2Y2Q5OGJlYzU0LmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT2M37S","uploadDate":"2023-09-29T13:14:51.000Z","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbqevs39&playlistId=v-cvvfcmnd6bg9","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex...

Οι αποκαλύψεις της Τατιάνας Στεφανίδου – «Εγώ είδα έναν άνθρωπο με τρομερή αυτοπεποίθηση»

Στο κτήριο όπου στεγάζονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί Star Channel και Alpha βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 28/9, ο Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να δώσει συνέντευξη στη Μάρα Ζαχαρέα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε στο T-live το παρασκήνιο της επίσκεψης του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, από το πλευρό του οποίου δεν έλειπε ο σύντροφός του, Τάιλερ Μάκμπεθ.




Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε:

«Πήγαμε κάποιοι δημοσιογράφοι προκειμένου να τον γνωρίσουμε από κοντά. Ήρθε, κάθισε, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις… Βομβαρδίστηκε από ερωτήσεις! Έγινε μία συζήτηση off the record. Εγώ είδα έναν άνθρωπο με τρομερή αυτοπεποίθηση που απαντούσε σε όλα και πολύ ανοιχτά. Κάποια στιγμή τον σκάσαμε και προσπαθούσε να μας εξηγήσει, ότι όχι ανέλαβε τώρα, αλλά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου δεν έχει ούτε internet. Δεν λειτουργεί καν το wi-fi. Προσπαθεί σιγά-σιγά να τα συντονίσει όλα, να φτιάξει μία ομάδα».

«Όταν ολοκληρώθηκε η κουβέντα που είχαμε οι δημοσιογράφοι μαζί του, ήρθε και ο Τάιλερ Μάκμπεθ με τη σκυλίτσα τους. Ο Τάιλερ είναι πολύ γλυκός, ένα πλάσμα που ζητήσαμε όλοι να βγάλουμε φωτογραφίες, χαμογελαστός και γλυκομίλητος» πρόσθεσε, επίσης, η Τατιάνα Στεφανίδου κι επεσήμανε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που κάνει από μικρή ηλικία πρωταθλητισμό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.