Έτοιμος να αλλάξει την Ελλάδα ο Κασσελάκης: «Θα τους τρελάνουμε!»

September 29, 2023


O Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως συστήθηκε σήμερα, έκανε ένα video στο νέο του γραφείο στη Βουλή ώστε να ξεναγήσει τους ακολούθους του στο Τwitter και το Instagram.Ο κ. Κασσελάκης που κάλεσε όλους όσοι παρακολουθούν το βίντεο να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ γιατί όπως εξήγησε η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ανάφερε μεταξύ άλλων ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα του …

...κόμματος ξεκινάει να φτιάχνεται από σήμερα. Συγκεκριμένα είπε: “Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις”Δείτε το νέο του βίντεο: Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά.Χτίζουμε ένα τελείως νέο μοντέλο παραγωγής πολιτικής. Πώς θα γίνει αυτό; Δείτε το βίντεο.Είναι...

O Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως συστήθηκε σήμερα, έκανε ένα video στο νέο του γραφείο στη Βουλή ώστε να ξεναγήσει τους ακολούθους του στο Τwitter και το Instagram.

Ο κ. Κασσελάκης που κάλεσε όλους όσοι παρακολουθούν το βίντεο να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ γιατί όπως εξήγησε η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ανάφερε μεταξύ άλλων ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος ξεκινάει να φτιάχνεται από σήμερα. Συγκεκριμένα είπε: “Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις”

Δείτε το νέο του βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.