Αμίλητος μπροστά από το φέρετρο: Η κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον αδερφό του για να τιμήσουν τη νεκρή μητέρα τους

September 29, 2023


Το πρωί της Παρασκευής έφτασε στη Σκιάθο ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνοδεύοντας τη σορό της μητέρας του, Ουρανίας. Στο καράβι βρισκόταν μαζί με τον κουμπάρο του Αναστάσιο Ντούγκα.Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ουρανία Σουλτάνη έφυγε από τη ζωή στα 59 της χρόνια έπειτα από μάχη που έδινε με ασθένεια. Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Αθήνα. !function(v,t,o){var a=t…

...t.createElement("script");a.src="https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js",a.setAttribute("fetchpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document);...

Το πρωί της Παρασκευής έφτασε στη Σκιάθο ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνοδεύοντας τη σορό της μητέρας του, Ουρανίας. Στο καράβι βρισκόταν μαζί με τον κουμπάρο του Αναστάσιο Ντούγκα.Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ουρανία Σουλτάνη έφυγε από τη ζωή στα 59 της χρόνια έπειτα από μάχη που έδινε με ασθένεια. Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στην Αθήνα.

Η κίνηση για να την τιμήσει: Σήκωσε το φέρετρο με τον αδερφό του

Την Πέμπτη έφτασε στο νησί η Δήμητρα Βαμβακούση με αεροπλάνο συνοδεία του αδελφού του Γιώργου Αγγελόπουλου, της γυναίκας του και του μικρού γιου του.

Έχοντας δίπλα του τη γυναίκα του, τον κουμπάρο του, τον αδελφό του, και άλλους συγγενείς και φίλους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνόδεψε με τα πόδια τη σορό της μητέρας του στον Ιερό Ναό της εκκλησίας της Λημνιάς για να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Στην εκκλησία ο Γιώργος Αγγελόπουλος στάθηκε αμίλητος μπροστά από το φέρετρο της μητέρας του καθώς έφτασαν στον Ιερό Ναό. Στη συνέχεια μαζί με τον αδελφό του σήκωσαν στα χέρια το φέρετρο με τη μητέρα του για να το μεταφέρουν στο εσωτερικό του ναού.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν σταμάτησε λεπτό να σκουπίζει τα δάκρυά του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.