Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στον Βόλο – «Κλειστείτε σπίτια σας, ανεβείτε σε ορόφους», λέει ο Μπeος

September 28, 2023


Πλημμύρισαν οι δρόμοι στο Βόλο, ενώ η κακοκαιρία «σφυροκοπά» στην περιοχή. Έκκληση Μπέου στους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.Μήνυμα από το 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο έλαβαν οι κάτοικοι της περιοχής, ενώ η κακοκαιρία Elias πλήττει την περιοχή.Σε εικόνες που δημοσιεύονται στα social media φαίνονται οι δρόμοι μέσα στην πόλη να έχουν πλημμυρίσει, ενώ ο ποταμός Κραυσίδωνας βρίσκεται …

...�χή.Σε εικόνες που δημοσιεύονται στα social media φαίνονται οι δρόμοι μέσα στην πόλη να έχουν πλημμυρίσει, ενώ ο ποταμός Κραυσίδωνας βρίσκεται στα όρια της υπερχείλισης.Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάτοικοι έχουν εγκλωβιστεί, ενώ η Πυροσβεστική δέχεται κλήσεις για απεγκλωβισμούς. Την ίδια...

Πλημμύρισαν οι δρόμοι στο Βόλο, ενώ η κακοκαιρία «σφυροκοπά» στην περιοχή. Έκκληση Μπέου στους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

Μήνυμα από το 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο έλαβαν οι κάτοικοι της περιοχής, ενώ η κακοκαιρία Elias πλήττει την περιοχή.

Σε εικόνες που δημοσιεύονται στα social media φαίνονται οι δρόμοι μέσα στην πόλη να έχουν πλημμυρίσει, ενώ ο ποταμός Κραυσίδωνας βρίσκεται στα όρια της υπερχείλισης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάτοικοι έχουν εγκλωβιστεί, ενώ η Πυροσβεστική δέχεται κλήσεις για απεγκλωβισμούς. Την ίδια ώρα, μία δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης φέρεται να έχει εγκλωβιστεί και η ίδια.

Οι καταιγίδες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ τονίζεται ότι η πόλη του Βόλου βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε περιοχές που την Τετάρτη δέχτηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής.

Μπeος: «Κλειστείτε σπίτια σας, ανεβείτε σε ορόφους»

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπeος, κάνει λόγο για «χειρότερη» κακοκαιρία από τον Daniel και καλεί τους πολίτες να κλειστούν σε ψηλά σπίτια.

«Η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη. Εκκληση. Κλειστείτε στα σπίτια σας, πηγαίνετε σε ψηλότερους ορόφους, προστατεύστε τη ζωή σας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.