Φάρμα Πρεμιέρα: Συγκινεί παίκτρια για την τυφλή κόρη της “Δε μπορεί να ζήσει όπως μία κοπέλα στην ηλικία της”

September 26, 2023


Η «Φάρμα» έφτασε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μία 52χρονη παίκτρια συγκίνησε το κοινό με την ιστορία που μοιράστηκε μαζί μας.Ο λόγος για τη γuμνάστρια Ρούλα Γιαννιώτη η οποία μιλώντας για τον εαυτό της, αναφέρθηκε στον άνθρωπο εκείνο που της δίνει δύναμη και είναι ο λόγος που αποφάσισε να λάβει μέρος στη Φάρμα φέτος.Η Ρούλα είναι μητέρα δύο παιδιών και pilates instractor ενώ ασχολείται και με…

... το body building.Η 52χρονη γuμνάστρια λοιπόν, η οποία υπήρξε υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού, μιλώντας για τη ζωή της θέλοντας να συστηθεί στο κοινό, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην κόρη της που είναι τυφλή, εκ γενετής. «Είναι 25 ετών και είναι...

Η «Φάρμα» έφτασε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μία 52χρονη παίκτρια συγκίνησε το κοινό με την ιστορία που μοιράστηκε μαζί μας.

Ο λόγος για τη γuμνάστρια Ρούλα Γιαννιώτη η οποία μιλώντας για τον εαυτό της, αναφέρθηκε στον άνθρωπο εκείνο που της δίνει δύναμη και είναι ο λόγος που αποφάσισε να λάβει μέρος στη Φάρμα φέτος.

Η Ρούλα είναι μητέρα δύο παιδιών και pilates instractor ενώ ασχολείται και με το body building.

Η 52χρονη γuμνάστρια λοιπόν, η οποία υπήρξε υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού, μιλώντας για τη ζωή της θέλοντας να συστηθεί στο κοινό, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην κόρη της που είναι τυφλή, εκ γενετής. «Είναι 25 ετών και είναι τυφλή, ολικά τυφλή.

Έχει μία διαταραχή του DNA. Δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή της όπως μία κοπέλα της ηλικίας της. Είμαι όλα για εκείνη» είπε η Ρούλα Γιαννιώτη η οποία δείχνει αποφασισμένη να απολαύσει το ταξίδι της στη Φάρμα.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η 52χρονη παίκτρια:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.