Aδελφός Στέφανου Κασσελάκη για τον σύντροφό του: «Ο Τάιλερ είναι ένα έξυπνο παιδί με εμπειρία στη ζωή»

September 26, 2023


Λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο αδελφός του, Στέλιος Κασσελάκης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο, Ξενοφώντα Σκιντζή.«Δεν το περίμενα και εγώ ο ίδιος. Αυθόρμητος, ρεαλιστικός, με ειλικρίνεια και ελπίδα για τον τόπο. Για εμάς και τους γονείς μου, όλα αυτά που γίνονται είναι ένα όνειρο», ήταν η πρώτη αντίδραση του αδελφού του …

...Στέφανου Κασσελάκη.Σχετικά με τις σχέσεις του με τον σύντροφο του αδελφού του: «Είναι ένα πάρα πολύ ώριμο άτομο. Παλαιότερα, σε πολύ δύσκολες συνθήκες τον είχε στηρίξει, ειδικά μέσω του covid. Ο Tyler είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί με εμπειρία στη ζωή. Θα πάνε μαζί κάποια στιγμή πίσω...

Λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο αδελφός του, Στέλιος Κασσελάκης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο, Ξενοφώντα Σκιντζή.

«Δεν το περίμενα και εγώ ο ίδιος. Αυθόρμητος, ρεαλιστικός, με ειλικρίνεια και ελπίδα για τον τόπο. Για εμάς και τους γονείς μου, όλα αυτά που γίνονται είναι ένα όνειρο», ήταν η πρώτη αντίδραση του αδελφού του Στέφανου Κασσελάκη.

Σχετικά με τις σχέσεις του με τον σύντροφο του αδελφού του: «Είναι ένα πάρα πολύ ώριμο άτομο. Παλαιότερα, σε πολύ δύσκολες συνθήκες τον είχε στηρίξει, ειδικά μέσω του covid. Ο Tyler είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί με εμπειρία στη ζωή. Θα πάνε μαζί κάποια στιγμή πίσω στην Αμερική να πακετάρουν τα ρούχα τους και θα επιστρέψουν. Το σπίτι τους είναι η Ελλάδα», ανέφερε ο Στέλιος Κασσελάκης.




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.