Γεωργιάδης: «Που την είδατε την ακρίβεια; – Κανένα προϊόν δεν έχει ακριβύνει»

September 26, 2022


Στην τηλεόραση του MEGA φιλοξενήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχει ακρίβεια και δεν έχει ακριβύνει κανένα προϊόν.«Αν εξαιρέσεις το κόστος της ενέργειας, δεν υπάρχει καμία πραγματική αύξηση σε κανένα προϊόν στην Ελλάδα.Έχουμε διαθέσει 1,1 δις ευρώ από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα και από το νέο έτος θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ένα κομμάτι της αύξησης αναγκασ…

τικά θα φτάσει στον καταναλωτή», δήλωσε.Το διαβάσαμε εδώ

Στην τηλεόραση του MEGA φιλοξενήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχει ακρίβεια και δεν έχει ακριβύνει κανένα προϊόν.

«Αν εξαιρέσεις το κόστος της ενέργειας, δεν υπάρχει καμία πραγματική αύξηση σε κανένα προϊόν στην Ελλάδα.

Έχουμε διαθέσει 1,1 δις ευρώ από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα και από το νέο έτος θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ένα κομμάτι της αύξησης αναγκαστικά θα φτάσει στον καταναλωτή», δήλωσε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.