Την θυμάστε; Την Ελένη Δάρρα από το Survivor 1 δεν θα την γνώριζε σήμερα ούτε ο… Σάκης Τανιμανίδης!

September 26, 2022


Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από τη στιγμή που το πρώτο Survivor στον ΣΚΑΪ μπήκε στη ζωή μας.25 παίκτες πέρασαν από τον Άγιο Δομίνικο το 2017 με έναν εξ’ αυτών να αποχωρεί την πρώτη εβδομάδα και να μην τον θυμάται κανείς.Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και με τους υπόλοιπους 24 οι οποίοι στην πλειονότητά τους εξακολουθούν να απασχολούν είτε τηλεοπτικά είτε μέσω social media. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότ…

...ερο.Μια τις παίκτριες που δεν συνεχίζουν να απασχολούν τα ΜΜΜ, όπως και ο Μάνατζερ Ράγκμπι, είναι η Ελένη Δάρρα! Η Πατρινή Μαχήτρια που έκατσε λίγο στο παιχνίδι αλλά κατάφερε να ξεχωρίζει για τον εξαιρετικό χαρακτήρα της!Τρία χρόνια μετά η όμορφη γuμνάστρια είναι μια αλλά καθώς...

Πέρασαν κιόλας 5 χρόνια από τη στιγμή που το πρώτο Survivor στον ΣΚΑΪ μπήκε στη ζωή μας.

25 παίκτες πέρασαν από τον Άγιο Δομίνικο το 2017 με έναν εξ’ αυτών να αποχωρεί την πρώτη εβδομάδα και να μην τον θυμάται κανείς.

Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και με τους υπόλοιπους 24 οι οποίοι στην πλειονότητά τους εξακολουθούν να απασχολούν είτε τηλεοπτικά είτε μέσω social media. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.

Μια τις παίκτριες που δεν συνεχίζουν να απασχολούν τα ΜΜΜ, όπως και ο Μάνατζερ Ράγκμπι, είναι η Ελένη Δάρρα! Η Πατρινή Μαχήτρια που έκατσε λίγο στο παιχνίδι αλλά κατάφερε να ξεχωρίζει για τον εξαιρετικό χαρακτήρα της!

Τρία χρόνια μετά η όμορφη γuμνάστρια είναι μια αλλά καθώς δεν είναι καν… ξανθιά όπως την μάθαμε!

Το Athensmagazine.gr την εντόπισε και σας την παρουσιάζει σε μια αποκαλυπτική φωτογραφία παρακάτω!

Θυμάστε τον Γουίλι από το Survivor 1; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα, 2.5 χρόνια μετά!  Survivor: Οικονομική καταστροφή για παίκτη του Survivor 1! Ζητάει δανεικά για να μην μπει φυλακή

Θυμάστε την Βιργινία από το Survivor; Έτσι είναι σήμερα και αναστατώνει το Instagram! (photos)

Την θυμάστε την Βιργινία από το Survivor; Ήταν από τις παίκτριες που ουδέποτε θέλησε να μπει σε διάφορα… παιχνίδια και κατάφερε να συγκαταλέγεται στα αγαπημένα πρόσωπα του κοινού, το 2018 όπου προβλήθηκαν τα επεισόδια από τον δεύτερο κύκλο του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης.

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site γύρω από τις αποκλειστικότητες του Survivor και σας φέρνει στο φως ηθοποιό γυναίκα και κούκλα από το Τατουάζ που δέχεται πιέσεις για το Survivor 4!

Η Βιργινία Δικαιούλια, περί ης ο λόγος, έχει επιστρέψει στο βόλεϊ, το οποίο αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αγάπες της, ενώ παράλληλα την έχει βοηθήσει να έχει ένα εξαιρετικό σώμα. Μάλιστα, τα τελευταία «χτυπήματά» της στο Instagram μας το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.