«Αν κάποιος τον αγαπά και είναι κοντά του…»: Σφάξιμο με το βαμβάκι της Ράνιας Τζίμα στον Άδωνι Γεωργιάδη (video)

September 25, 2026


Με αιχμηρό αλλά ψύχραιμο τρόπο απάντησε η Ράνια Τζίμα στον Άδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζοντας τη συνεχή αντιπαράθεση του υπουργού Υγείας με δημοσιογράφους του Mega και του ομίλου Alter Ego. Η παρουσιάστρια στάθηκε ιδιαίτερα στις συνεχείς αναρτήσεις του στα social media, προτείνοντας με νόημα σε κάποιον από το περιβάλλον του «να του πάρει για λίγη ώρα το κινητό από τα χέρια».Η κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι …

Με αιχμηρό αλλά ψύχραιμο τρόπο απάντησε η Ράνια Τζίμα στον Άδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζοντας τη συνεχή αντιπαράθεση του υπουργού Υγείας με δημοσιογράφους του Mega και του ομίλου Alter Ego. Η παρουσιάστρια στάθηκε ιδιαίτερα στις συνεχείς αναρτήσεις του στα social media, προτείνοντας με νόημα σε κάποιον από το περιβάλλον του «να του πάρει για λίγη ώρα το κινητό από τα χέρια».

Η κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και δημοσιογράφους του Mega συνεχίστηκε και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, μετά την έντονη αντιπαράθεση που είχε προηγηθεί σχετικά με τις ερωτήσεις για κλινικές ευεξίας και το πλαίσιο λειτουργίας τους στην υπόθεση που συνδέθηκε με τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη. Το Dailymedia κατέγραψε την παρέμβαση της Ράνιας Τζίμα στον αέρα του Mega News 104,6.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega τοποθετήθηκε από τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Παπαχρήστο.

Η αιχμηρή απάντηση της Ράνιας Τζίμα

Η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε στις συνεχείς αναρτήσεις του υπουργού Υγείας εναντίον του Mega και δημοσιογράφων του ομίλου, επιλέγοντας έναν ιδιαίτερα ειρωνικό τρόπο για να σχολιάσει τη στάση του.

«Λοιπόν, εγώ πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι θα ήταν καλό αν κάποιος συμπαθεί, αγαπά, είναι κοντά στον κύριο Άδωνη Γεωργιάδη, να επιχειρήσει να του πάρει για λίγη ώρα το κινητό από τα χέρια, γιατί… Ξέρω σίγουρα ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει τη δουλειά του και να υποπτεύσει τον τομέα του, όταν κάθε 5 έως 10 λεπτά δεν περνάνε περισσότερα, τουιτάρει εναντίον του Mega, εναντίον των δημοσιογράφων!

Ναι, κάποιος θα μπορούσε, αν τον αγαπάει και τον συμπαθεί, για το καλό του να του πει ότι καλό είναι να αφήσει για λίγο το κινητό και να ασχοληθεί με τα κάθικοντά του. Οι θύρες της Alter Ego είναι ανοιχτές και έχουν υπάρξει πάντα ανοιχτές για τον κύριο Γεωργιάδη και μάλιστα τις έχει εκμεταλλευτεί χρησιμοποίησει σε εισαγωγικά πάρα πολλές φορές, δηλαδή σε αυτόν τον όμιλο κομπογιαννητών.Έχει φιλοξενηθεί ο ίδιος πάρα πολλές φορές».

Η αναφορά στις εμφανίσεις του στον όμιλο

Η παρουσιάστρια θέλησε με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει και στην κριτική που έχει ασκήσει ο υπουργός Υγείας προς τον όμιλο Alter Ego.

Στάθηκε στο γεγονός ότι ο ίδιος έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές στα μέσα του ομίλου, υποστηρίζοντας ότι οι «θύρες της Alter Ego» ήταν και παραμένουν ανοιχτές για εκείνον.

Η παρέμβασή της ήρθε μία ημέρα μετά την έντονη δημόσια αντιπαράθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με δημοσιογράφους του Mega γύρω από τις αποκαλύψεις και τις ερωτήσεις για τα ιατρεία που είχαν βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Η κόντρα πέρασε και στα social media

Η διαφωνία δεν περιορίστηκε στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, καθώς ο υπουργός Υγείας προχώρησε και σε σειρά δημόσιων αναρτήσεων σχολιάζοντας τη στάση του Mega και δημοσιογράφων του ομίλου.

Αυτό ακριβώς το στοιχείο επέλεξε να σχολιάσει περισσότερο η Ράνια Τζίμα, αφήνοντας αιχμές για τον χρόνο που αφιερώνει ο υπουργός στη συγκεκριμένη δημόσια αντιπαράθεση.


Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.