Έβαλε τα κλάματα όταν είδε τη νύφη: Παντρεύτηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος – Απαστράπτουσα νύφη η Δήμητρα Βαμβακούση

September 24, 2023


Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου: Πριν από λίγα λεπτά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέσητου, ενώπιον 600 περίπου καλεσμένων.Αν και αρχικά, και οι δυο τους προτιμούσαν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβ…

...ονται και φροντίζουν να μοιραστούν τη χαρά τους με τους αγαπημένους τους.Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμοΠρώτος στο εκκλησάκι έφτασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αποδεικνύοντας πως η Δήμητρα Βαμβακούση μάλλον θα τηρήσει το «έθιμο» που θέλει τον γαμπρό...

Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου: Πριν από λίγα λεπτά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέσητου, ενώπιον 600 περίπου καλεσμένων.

Αν και αρχικά, και οι δυο τους προτιμούσαν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέον δεν κρύβονται και φροντίζουν να μοιραστούν τη χαρά τους με τους αγαπημένους τους.

Γάμος Γιώργου Αγγελόπουλου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Πρώτος στο εκκλησάκι έφτασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αποδεικνύοντας πως η Δήμητρα Βαμβακούση μάλλον θα τηρήσει το «έθιμο» που θέλει τον γαμπρό να περιμένει τη νύφη.

Τα πρώτα πλάνα από τα σκαλιά της εκκλησίας αποκάλυψαν κάποιες λεπτομέρειες για τον στολισμό που είναι γεμάτος από ορτανσίες, ενώ η ανθοδέσμη της νύφης θα αποτελείται από τριαντάφυλλα.

Το εκκλησάκι στον Λυκαβηττό, όπου θα τελεστεί το μυστήριο

Δίπλα στο ζευγάρι σε αυτό το βήμα θα είναι ο κουμπάρος τους, Αναστάσιος Ντρούγκας. Δεδομένου ότι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έχουν τον ίδιο πνευματικό, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το μυστήριο.

Αν και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει εκείνος την τελετή, θα είναι παρών. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη γνωριμία του ζευγαριού.

Το κοστούμι του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει επιμεληθεί ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, ενώ την νύφη έχουν φροντίσει ο Φρέντυ Καλομπράτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το ζευγάρι δεν θα παραμείνει στην εκκλησία για φωτογραφίες, αλλά θα αναχωρήσει αμέσως για τον χώρο της δεξίωσης. Τη διασκέδαση των καλεσμένων θα αναλάβει η Ράνια Κωστάκη, ενώ θα τραγουδήσει και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Μερικοί από τους λαμπερούς καλεσμένους:
Σάρα Εσκενάζυ

Άντζελα Γκερέκου

Μάρκος Σεφερλής

Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Κοκκινάκης και η σύντροφός του, Χριστίνα Κανελλοπούλου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.