«Πώς ξεκίνησαν όλα» – Ασταμάτητος ο Κασσελάκης σε νέο βίντεο λίγο πριν την τελική απόφαση

September 24, 2023


Νέο βίντεο ανάρτησε στα social media o Στέφανος Κασσελάκης, με το οποίο περιγράφει τη διαδρομή του στην πολιτική. «Πώς ξεκίνησαν όλα…» αναφέρει στην αρχή του βίντεο. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style…

...e.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Με φόντο το Σούνιο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει πώς από την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την παρουσία του στο...

Νέο βίντεο ανάρτησε στα social media o Στέφανος Κασσελάκης, με το οποίο περιγράφει τη διαδρομή του στην πολιτική. «Πώς ξεκίνησαν όλα…» αναφέρει στην αρχή του βίντεο.

Με φόντο το Σούνιο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει πώς από την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας βρέθηκε σήμερα να διεκδικεί την προεδρία του κόμματος. «Την περασμένη Κυριακή γίνατε η φωνή αυτού του τόπου. Αυτή την Κυριακή ελάτε να γίνουμε το μετά αυτού του τόπου. Ξημερώνει» καταλήγει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στο βίντεο:

«Πώς ξεκίνησαν όλα… Η πρόταση του Αλέξη για το Επικρατείας. Οι περιοδείες στο πλευρό του. Οι πρώτες χειραψίες, οι πρώτες αγκαλιές. Συστηθήκαμε. Ύστερα σάς είπα: “Δεν είναι άποψη, είναι η ζωή μου”. Κοιταχτήκαμε. Καταλάβαμε ο ένας τον άλλον. Φτιάξαμε την δική μας πλατφόρμα. Με θέσεις που δεν λένε δυνατά πολλοί. Τις πήρατε στα χέρια σας, τις συμπληρώνετε, τις βελτιώνετε.

Από εκεί και πέρα με πήρε η δίνη του κόσμου. Οι επισκέψεις στον τόπο που πονά. Στις στάχτες και στις πλημμύρες. Οι επιθέσεις από το Σύστημα. Αλλά και το όραμα. Η ελπίδα. Το Ελληνικό Όνειρο για όλους – όχι για λίγους.

Σήμερα δεν μιλάω μόνο σε εσάς που με στηρίξατε. Μιλάω σε όλους εσάς, τους 150.000, που κάνατε ουρές στην κάλπη, που αναστήσατε τον ΣΥΡΙΖΑ – ό,τι κι αν ψηφίσατε στον πρώτο γύρο.

Σας ζητώ τώρα να είμαστε μαζί.

«Σήμερα δεν μιλάω μόνο σε εσάς που με στηρίξατε. Μιλάω στους 150.000 που αναστήσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Σας ζητώ τώρα να είμαστε μαζί. Γιατί ο νέος Πρόεδρος χρειάζεται τη δύναμη όλων. Γιατί θα είναι Πρόεδρος όλων. Όχι για τη μεταπολιτική αλλά για την πολιτική μετά.

Μετά τη Δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά, για ένα Κράτος που δεν θα αφήνει τον πολίτη μόνο του. Μετά, για μια Ελλάδα που θα νιώθεις περήφανος να ζεις σ’ αυτήν.

Την περασμένη Κυριακή γίνατε η φωνή αυτού του τόπου. Αυτή την Κυριακή ελάτε να γίνουμε το μετά αυτού του τόπου. Ξημερώνει!»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.