“Γι’ αυτό δεν έκανε ποτέ παιδιά ο Στέλιος Καζαντζίδης. Μόνο εγώ το ήξερα το μυστικό, ούτε καν η μάνα του”

September 24, 2023


Μία εκ βαθέων εξομολόγηση θέλησε να κάνει ο Κώστας Σκαφίδας, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. Ανάμεσα στα θέματα για τα οποία μίλησε, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μακροχρόνια φιλική του σχέση με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, τον λόγο που δεν έκανε παιδιά ο αείμνηστος τραγουδιστής.Ειδικότερα, ο Κώστας Σκαφίδας εξομολο…

...εξομολογήθηκεΕιδικότερα, ο Κώστας Σκαφίδας εξομολογήθηκε πως «το ξέρω όσο κανείς άλλος το θέμα αυτό. Όταν μάζευαν τους ιδεολόγους αριστερούς, με πήρε ένας συγγενής που ήταν μέσα στην αστυνομία και μου είπε: “Πάρε τον Στέλιο και κράτησε τον σπίτι σου μέχρι να ηρεμήσουν τα...

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση θέλησε να κάνει ο Κώστας Σκαφίδας, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. Ανάμεσα στα θέματα για τα οποία μίλησε, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μακροχρόνια φιλική του σχέση με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, τον λόγο που δεν έκανε παιδιά ο αείμνηστος τραγουδιστής.

Κώστας Σκαφίδας: Απόσπασμα από τα όσα εξομολογήθηκε

Ειδικότερα, ο Κώστας Σκαφίδας εξομολογήθηκε πως «το ξέρω όσο κανείς άλλος το θέμα αυτό. Όταν μάζευαν τους ιδεολόγους αριστερούς, με πήρε ένας συγγενής που ήταν μέσα στην αστυνομία και μου είπε: “Πάρε τον Στέλιο και κράτησε τον σπίτι σου μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα”. Στον Διόνυσο μου λέει: “Σταμάτα εδώ”. Σταματάω σε κάτι χαλάσματα όπου πετάλωναν μουλάρια τα παλιά χρόνια. Τον βλέπω και ανηφορίζει στα χαλάσματα. Έπειτα από μισή ώρα επιστρέφει κλαμένος».

Στη συνέχεια προσθέτει, «Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, πηγαίνουμε στο σπίτι και μου λέει: “Σε εκείνα τα χαλάσματα έπαθα τη ζημιά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά”. Τον είχε κλοτσήσει ένα μουλάρι και έμεινε ανίκανος. Αυτό το μυστικό το ήξερα μόνο εγώ. Ούτε καν η μάνα του δεν το ήξερε».

«Τότε λοιπόν ο Στέλιος είχε μια κοπέλα από την Πρέβεζα και μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή η μάνα του, η κυρα-Γεσθημανή μού έβαλε λόγια και μου έλεγε συνέχεια ότι ο Στέλιος πρέπει να χωρίσει από την κοπέλα αυτή. Σε μια κουβέντα μας λοιπόν πετάγομαι και της λέω: “Σου αρέσουν τα παιδιά;”. Μου απαντάει: ¨Πολύ”. Και μου ξεφεύγει και της αποκαλύπτω ότι ο Στέλιος δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Το λέει στον Στέλιο εκείνη και αυτό ήταν το τέλος της σχέσης μας με τον Στέλιο. Γιατί στο υποσυνείδητο είχαν μπει τα λόγια της κυρα-Γεσθημανής, που ήθελε να τον χωρίσει», κατέληξε ο 86χρονος Κώστας Σκαφίδας στη νέα του συνέντευξη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.