Ραγδαίες εξελίξεις για Μαρία Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη! Αναβλήθηκε ξανά ο γάμος

September 24, 2023


Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και μαζί τα τελευταία χρόνια με τους δύο να έχουν μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με το γάμο τους ωστόσο να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή.Για μία ακόμη φορά, η Μαρία Αντωνά ξεκαθάρισε, πως δεν έχει συμβεί τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και στον Σοϊλέδη και πως πολύ σύντομα θα δούμε εκείνη νύφη και τον καλό της γαμπρό.«Τίποτα δεν έγι…

...ή σε αναβολή.if(typeof ez_ad_units == 'undefined'){ez_ad_units=[];}ez_ad_units.push([[728,90],'alldaynews_gr-box-3','ezslot_4',901,'0','0', 'alldaynews_gr-box-3-0']);if(typeof __ez_fad_position == 'function'){__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-3-0');}Για μία ακόμη φορά, η Μαρία Αντωνά ξεκαθάρισε, πως δεν έχει συμβεί τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και στον Σοϊλέδη και πως πολύ σύντομα...

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 22/9 με τη ραδιοφωνική παραγωγή να σχολιάζει τα επαγγελματικά της και τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και μαζί τα τελευταία χρόνια με τους δύο να έχουν μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με το γάμο τους ωστόσο να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή.

Για μία ακόμη φορά, η Μαρία Αντωνά ξεκαθάρισε, πως δεν έχει συμβεί τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και στον Σοϊλέδη και πως πολύ σύντομα θα δούμε εκείνη νύφη και τον καλό της γαμπρό.

Ο λόγος που δεν συνέβη ο γάμος της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη

«Τίποτα δεν έγινε παιδιά, είμαστε τέλεια, είμαστε υπέροχα δεν θα αργήσει πάρα πολύ, όλα είναι καλά και υπέροχα, θα έρθει σύντομα. Έχουμε βρει δύο νυφικά…εκκλησία νομίζω έχει το κέντρο, που έχουμε διαλέξει μέσα», είπε η Μαρία Αντωνά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.