Βίντεο – σοκ: «Να μην βγαίνεις» λέει οδηγός λεωφορείου σε ΑμΕΑ – Απίστευτο περιστατικό

September 23, 2023


Τη συμπεριφορά ενός οδηγού του ΟΑΣΑ καταγγέλλει άτομο με αναπηρία σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Στο βίντεο με το απίστευτο περιστατικό καταγράφεται ο διάλογος και όσα συνέβησαν όταν το άτομο με αναπηρία επιχείρησε να μπει στο λεωφορείο αλλά δεν λειτουργούσε η ράμπα.Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; (no pun intended) #oasa #anapiria #amea @kyriakosmitsotakis_ ♬ original sound …

♬ original sound – Κάπτεν ΑμεΆρικα – Κάπτεν ΑμεΆρικα «Προσβλητικές συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και θα έχουν προβλεπόμενες κυρώσεις», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, οι διοικήσεις των αστικών συγκοινωνιών.Ετικέτες: ΑΜΕΑΛεωφορείοΟΑΣΑοδηγόςΤο διαβάσαμε εδώ

Τη συμπεριφορά ενός οδηγού του ΟΑΣΑ καταγγέλλει άτομο με αναπηρία σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο με το απίστευτο περιστατικό καταγράφεται ο διάλογος και όσα συνέβησαν όταν το άτομο με αναπηρία επιχείρησε να μπει στο λεωφορείο αλλά δεν λειτουργούσε η ράμπα.

@kapten_amearika

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; (no pun intended) #oasa #anapiria #amea @kyriakosmitsotakis_

♬ original sound – Κάπτεν ΑμεΆρικα – Κάπτεν ΑμεΆρικα

«Προσβλητικές συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και θα έχουν προβλεπόμενες κυρώσεις», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, οι διοικήσεις των αστικών συγκοινωνιών.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.