«Με γνωρίζει πολύ καλά, δεν ξέρω γιατί έκανε αυτή τη δήλωση»: Χαμός με Ντάνο & Γαβαλά για την πρόσκληση γάμου

September 23, 2023


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει τα πάντα πίσω από τις ετοιμασίες του γάμου του, τα προσκλητήρια και τον Λάκη Γαβαλά.Ο νικητής του «Survivor» το 2017 μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία στην πρωινή εκπομπή «Fay’s Time» στο ΣΚΑΙ ξεκαθαρίζει την θέση του σχετικά με τον γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρας Βαμβακούση αλλά και τις ετοιμασίες του. Θυμίζουμε ότι ο γάμος του θα πραγματοποιηθεί …

...την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.Το άγχος και οι προετοιμασίες του γάμουΑρχικά δηλώνει: «Εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί είναι κάποιοι παράγοντες που μας πιέζουν πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά και με προσευχή εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αγχωμένος ως προς τον γάμο δεν είμαι, είναι...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει τα πάντα πίσω από τις ετοιμασίες του γάμου του, τα προσκλητήρια και τον Λάκη Γαβαλά.

Ο νικητής του «Survivor» το 2017 μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία στην πρωινή εκπομπή «Fay’s Time» στο ΣΚΑΙ ξεκαθαρίζει την θέση του σχετικά με τον γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρας Βαμβακούση αλλά και τις ετοιμασίες του. Θυμίζουμε ότι ο γάμος του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Το άγχος και οι προετοιμασίες του γάμου

Αρχικά δηλώνει: «Εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί είναι κάποιοι παράγοντες που μας πιέζουν πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά και με προσευχή εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αγχωμένος ως προς τον γάμο δεν είμαι, είναι συνειδητή απόφαση. Είμαι αγχωμένος γιατί υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν εξαρτώνται από εμένα. Σίγουρα πιστεύω στα θαύματα και δεν αποφασίζουμε εμείς για όλα. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω και συνεχίζω, δεν έχουμε παρατήσει τις ελπίδες.»

Στη συνέχεια, όσον αφορά τις προετοιμασίες του γάμου σχολιάζει: «Αποφασίσαμε τον γάμο πριν από έναν μήνα περίπου και δεν αισθάνομαι καλά γιατί αρκετούς ανθρώπους δεν κατάφερα να τους πάρω τηλέφωνο για να τους καλέσω. Ας με συγχωρέσουν όσοι είναι φίλοι μας και έλαβαν απλά ένα μήνυμα με την πρόσκληση ή αν κάποια έλαβαν την πρόσκληση αλλά δεν αισθάνονται πολύ κοντά μας. Οι άνθρωποι χαίρονται με την χαρά, είτε θα είναι εκεί, είτε δεν θα είναι. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα, αλλά δεν είμαστε χαζοί, όταν μιλάμε για συναισθηματικές πιέσεις, ας κάνουμε λίγο πίσω και να μην πούμε κάτι άλλο. Δεν είναι κακό να βάζουμε στα παπούτσια του άλλου και να σκεφτούμε ότι αυτός ο άνθρωπος ζει μια συγκεκριμένη συνθήκη, ας προσέχουμε λίγο τα σχόλια.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.