«Είμαι η φαντασίωση όλων των αρσενικών»: O Θέμης Κανέλλος δείχνει τα μηνύματα που του στέλνουν οι άντρες

September 23, 2023


Μετά το viral βίντεό του για την απαλλαγή από τον στρατό, ο Θέμης Κανέλλος ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπα από μηνύματα που του στέλνουν άντρες.«Στο λένε πολλοί, αλλά είσαι η φαντασίωση για τους περισσότερους άντρες» του έγραψε ένας χρήστης.Κάποιος άλλος του έστειλε, μεταξύ άλλων: «Η κοπέλα μου, μου κάνει πλάκα συνέχεια, ότι θα σε προτιμούσα από αυτή και είναι αλήθεια, ότι όντως την πατάς κάτω»….

...Στην ανάρτηση με τα μηνύματα, ο πρώην παίκτης του «Big Brother» ανέβασε και μια selfie φωτογραφία του. Στη λεζάντα, έγραψε: «Η Μαντόνα λάμπει στη νέα της selfie».Δείτε τα στιγμιότυπαΤο καλοκαίρι, ο YouTuber έκανε ξεκάθαρη την πρόθεσή του να πάρει απαλλαγή από τον στρατό, μέσω TikTok δύο βίντεο....

Μετά το viral βίντεό του για την απαλλαγή από τον στρατό, ο Θέμης Κανέλλος ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπα από μηνύματα που του στέλνουν άντρες.

«Στο λένε πολλοί, αλλά είσαι η φαντασίωση για τους περισσότερους άντρες» του έγραψε ένας χρήστης.

Κάποιος άλλος του έστειλε, μεταξύ άλλων: «Η κοπέλα μου, μου κάνει πλάκα συνέχεια, ότι θα σε προτιμούσα από αυτή και είναι αλήθεια, ότι όντως την πατάς κάτω».

Στην ανάρτηση με τα μηνύματα, ο πρώην παίκτης του «Big Brother» ανέβασε και μια selfie φωτογραφία του. Στη λεζάντα, έγραψε: «Η Μαντόνα λάμπει στη νέα της selfie».

Δείτε τα στιγμιότυπα

Το καλοκαίρι, ο YouTuber έκανε ξεκάθαρη την πρόθεσή του να πάρει απαλλαγή από τον στρατό, μέσω TikTok δύο βίντεο. Στο πρώτο, δείχνει το φόρεμα που επέλεξε για να πάει να κανονίσει τα διαδικαστικά της απαλλαγής του.

Σ ένα από τα δύο κλιπ, ο ίδιος έχει φτάσει στο Φρουραρχείο Αθηνών και ακούγεται να λέει, δείχνοντας παράλληλα το μίνι φόρεμα που επέλεξε με έναν κορσέ στη μέση: «Ερντογάν έλα αν τολμάς. Μου ήρθε τώρα το χαρτί για τον στρατό και πάμε μαζί στον στρατό. Ένα χαλαρό outfit, κάτι χαλαρό για τον στρατό να τον τιμήσουμε. Λέτε να με βάλουν πρώτη γραμμή;».

@themicorn69 Replying to @Άνοιξε θεία από τη ΔΕΗ είμαι #στρατος ♬ original sound – Themicorn

Στη συνέχεια, ανάρτησε ακόμη ένα από την ώρα που περίμενε στην ουρά, μαζί με άλλους. «Έχω έρθει να πάρω απαλλαγή από τον στρατό και περιμένω 1 ώρα όρθια» έγραψε ο Θέμης Κανέλλος.

@themicorn69 #στρατος ♬ Original Sound – Unknown

Ο Θέμης Κανέλλος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Big Brother» αλλά και τις δημόσιες δηλώσεις του, περί ομοφοβικών επιθέσεων που έχει κατά καιρούς δεχτεί. Το 2021, σε μια από τις αναρτήσεις του, ο πρώην παίκτης ριάλιτι είχε γράψει στο Instagram:

«Να φοβηθώ? Εγώ? Που στα 13 μου όταν ο μπαμπάς μου με ρώτησε είσαι πουσ@@@ς? Του απάντησα με περηφάνια -Ναι Είμαι.. Και με έσπασε στο ξύλο.. εγώ? που στα 15 πήγαινα σχολείο με μακιγιάζ και ένιωθα πιο ΘΕΑ από ποτέ και ας έπαιρνα σχόλια στο Youtube που μου έλεγαν να πεθάνω.. εγώ?

Που αμέτρητες φορές που με είχαν διώξει οι γονείς μου από το σπίτι απλά επειδή ήμουν ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΣ και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΌΜΟΥΝ για τον εαυτό μου.. Εγώ? Που στα 18 αποφάσισα να πάω κόντρα σε ότι πιστεύει ΟΛΗ η ΣΚ@ΤΟκοινωνια και να βγω δημόσια στην τηλεόραση και να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό για να έχουμε επιτέλους ορατότητα? Εεε Όχι αγάπη εγώ δεν φοβάμαι μερικές αναφορές, εγώ έχω νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό μου για να με σκοτώσουν επειδή είμαι γκέι.. Δεν Φοβάμαι και δεν θα έπρεπε ΚΑΝΕΙΣ να φοβάται».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.