Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βάφτισαν τον εννέα μηνών γιο τους![video-Φωτογραφίες]

September 23, 2023


Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη και το ζευγάρι είχε στο πλευρό του αρκετούς φίλους και συγγενείς.Ο μικρούλης πήρε το όνομα «Πάρης» και νονοί ήταν η κολλητή φίλη και συνεργάτιδα της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, αλλά κι ο φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, το μοντέλο Γιώργος Μανίκας.Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγ…

...;}Ο μικρούλης πήρε το όνομα «Πάρης» και νονοί ήταν η κολλητή φίλη και συνεργάτιδα της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, αλλά κι ο φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, το μοντέλο Γιώργος Μανίκας.Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Στέλιος Χανταμπάκης...

Το απόγευμα της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Τούνη κι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν σε ένα όμορφο σκηνικό τον 9 μηνών γιο τους, τον… Νουνίτο τους!

Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη και το ζευγάρι είχε στο πλευρό του αρκετούς φίλους και συγγενείς.

τούνηΟ μικρούλης πήρε το όνομα «Πάρης» και νονοί ήταν η κολλητή φίλη και συνεργάτιδα της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, αλλά κι ο φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, το μοντέλο Γιώργος Μανίκας.

τούνηΑνάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο τραγουδιστής Νικηφόρος, ο Τζέιμς Καφετζής και πολλοί άλλοι.

τούνη

Ο τραγουδιστής Γιώργος Βελισσάρης και η καλή φίλη της Ιωάννας Τούνη, Κίκα Τσέκου δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram βίντεο από το μυστήριο.

Όλο το προηγούμενη διάστημα, η μαμά Ιωάννα Τούνη δεν είχε κάνει πολλές λεπτομέρειες γνωστές για τη βάφτιση του γιου της.

Η ανάρτηση του τραγουδιστή Νικηφόρου που ήταν καλεσμένος στη βάφτιση

τούνη


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.