Έβαλε φόρεμα απ’το μαγαζί της & “σάρωσε”: Απαστράπτουσα μαμά η Τούνη στη βάφτιση του μικρού Πάρη, η ασορτί νονά

September 23, 2023


Ο “Νουνίτο” έγινε Πάρης, σε μία παραμυθένια βάφτιση με τους τρισευτυχισμένους γονείς, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου.Με φόντο ένα παραμυθένιο σκηνικό πραγματοποιήθηκε η δεξίωση το απόγευμα της Παρασκευής.Ο μικρός Πάρης ήταν περιστοιχισμένος από αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς του και συγγενείς με νονούς τη Στέλλα Πάσσαρη και τον Γιώργο Μανίκα.Εκτός από τους νονούς που επέλεξαν να ντυθούν σε…

αποχρώσεις του μπλε για την περίσταση και η Ιωάννα Τούνη έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα σιέλ εξώπλατο φόρεμα.Η ευτυχισμένη μαμά διάλεξε δημιουργία που έφερε την υπογραφή του brand της και κέντρισε τα βλέμματα όλων.Το διαβάσαμε εδώ

Ο “Νουνίτο” έγινε Πάρης, σε μία παραμυθένια βάφτιση με τους τρισευτυχισμένους γονείς, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Με φόντο ένα παραμυθένιο σκηνικό πραγματοποιήθηκε η δεξίωση το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο μικρός Πάρης ήταν περιστοιχισμένος από αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς του και συγγενείς με νονούς τη Στέλλα Πάσσαρη και τον Γιώργο Μανίκα.

Εκτός από τους νονούς που επέλεξαν να ντυθούν σε αποχρώσεις του μπλε για την περίσταση και η Ιωάννα Τούνη έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα σιέλ εξώπλατο φόρεμα.

Η ευτυχισμένη μαμά διάλεξε δημιουργία που έφερε την υπογραφή του brand της και κέντρισε τα βλέμματα όλων.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.