“Κομάντα και Δράκοι” – Αποθέωσαν τη σειρά και Θοδωρή Παπαδουλάκη στο Twitter

September 23, 2021


Πρεμιέρα έκανε χθες η νέα πρωτότυπη σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι».  Οι τηλεθεατές εντυπωσιάστηκαν από την σκηνοθεσία και τις ερμηνείες, ενώ αποθέωσαν τον Θοδωρή Παπαδουλάκη, που σκηνοθέτησε και …

...το «Νησί».   Το κοινό έδειξε πως είχαν ανάγκη από μια τέτοια σειρά, ενώ αρκετοί δηλώνουν πως έλειπε κάτι τέτοιο από την ελληνική τηλεόραση «Ηθοποιοί εξαιρετικοί, σκηνοθεσία και φωτογραφία. Μπράβο ρε παιδιά» «Παπαδουλάκης μοναδικός και ανεπανάληπτος για άλλη μια φορά διδάσκει...

Πρεμιέρα έκανε χθες η νέα πρωτότυπη σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι».  Οι τηλεθεατές εντυπωσιάστηκαν από την σκηνοθεσία και τις ερμηνείες, ενώ αποθέωσαν τον Θοδωρή Παπαδουλάκη, που σκηνοθέτησε και το «Νησί».

 

 

 

Το κοινό έδειξε πως είχαν ανάγκη από μια τέτοια σειρά, ενώ αρκετοί δηλώνουν πως έλειπε κάτι τέτοιο από την ελληνική τηλεόραση «Ηθοποιοί εξαιρετικοί, σκηνοθεσία και φωτογραφία. Μπράβο ρε παιδιά» «Παπαδουλάκης μοναδικός και ανεπανάληπτος για άλλη μια φορά διδάσκει σκηνοθεσία» «Mόνο το Μega θα είχε τα κότσια να επενδύσει σε μια τόσο διαφορετική σειρά που δεν είναι η τυπική κωμωδία σε ένα πλατό χωρίς ίχνος χιούμορ. Γι αυτό και είναι το πρώτο κανάλι» «Ένα μεγάλο μπράβο στην παραγωγή . Επιτέλους ένα ελληνικό fiction με άρτια σκηνοθεσία. Σε όποιον δεν αρέσει η δύναμη του χειριστηρίου είναι δική σας. Απλά αλλάξτε κανάλι» «Παπαδουλάκη φύγε από τη μπανανία και πήγαινε στο Χόλυγουντ».

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.