Ελεονώρα Μελέτη: Το ξεκαθάρισμά της για τα βίντεο που καπνίζει κάνναβη και κάνει την σκηνοθέτιδα σε ροζ ταινίες

April 26, 2024


Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 25/4 μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με την παρουσιάστρια – δημοσιογράφο να μιλάει για όλους και για όλα (δείτε εδώ τη συγκίνηση της με την έκπληξη του Θοδωρή Μαροσούλη).Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε η Μελέτη – μια εξ αυτών λοιπόν – αφορούσε στα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται η ίδια μετά την ανακοίνωση της απόφασής …

...της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές.Υπάρχουν μάλιστα πρόσωπα, που χρησιμοποιούν μη συμβατικά αποσπάσματα από την εκπομπή Hashtag, που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στο παρελθόν με σκοπό να την στοχοποιήσουν λίγο πριν τις εκλογές.Η Ελεονώρα Μελέτη για πόλεμο που δέχεται λίγο πριν...

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 25/4 μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με την παρουσιάστρια – δημοσιογράφο να μιλάει για όλους και για όλα (δείτε εδώ τη συγκίνηση της με την έκπληξη του Θοδωρή Μαροσούλη).

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε η Μελέτη – μια εξ αυτών λοιπόν – αφορούσε στα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται η ίδια μετά την ανακοίνωση της απόφασής της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

Υπάρχουν μάλιστα πρόσωπα, που χρησιμοποιούν μη συμβατικά αποσπάσματα από την εκπομπή Hashtag, που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στο παρελθόν με σκοπό να την στοχοποιήσουν λίγο πριν τις εκλογές.

Η Ελεονώρα Μελέτη για πόλεμο που δέχεται λίγο πριν τις Ευρωεκλογές

«Δεν χρειάζεται να απαντήσω κάτι για τον μπάφο, που κάπνισα. Είναι μόνο ένα μικρό απόσπασμα μιας εκπομπής, που ήταν αφιερωμένη, ήταν μια κοινωνική έρευνα στο κατά πόσο η απενεχοποίηση της κάνναβης και γενικότερα οι ελευθερίες μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση της εγκληματικότητας σε μία χώρα.

Είμαι πάει με το επιτελείο της εκπομπής hashtag στην Ολλανδία. Πήγαμε λοιπόν να δούμε στην πράξη αν ήταν η χώρα με τις περισσότερες ελευθερίες. Ήταν ένα καθαρά βιωματικό ρεπορτάζ και φαινόταν ότι ήμουν ένας άνθρωπος που δεν έχει έρθει ποτέ ξανά σε επαφή με κάτι τέτοιο καν δεν ξανά ήρθε έκτοτε. Αυτό γινόταν σε ένα έδαφος, που αυτό που κάναμε ήταν απόλυτα νόμιμο», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Σχετικά με το απόσπασμα που η Μελέτη κάνει την σκηνοθέτιδα σε ροζ ταινία η ίδια απάντησε: «Πάμε να τα πιάσουμε από την αρχή. Και η εκπομπή αυτή είχε ένα βιωματικό κομμάτι. Εκτός από αυτά έχω κάνει και άλλα που μπορούν να βγάλουν από το συρτάρι, έχω και άλλα στο αρχείο.

Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στο ποpνό. Είχαν υποστεί έγκριτοι επιστήμονες που υποστήριζαν μέσα από τη γνώση τους το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που παρουσιάζαμε και απλά οι άνθρωποι αυτοί εστίασαν σε αυτό. Δεν με ενοχλεί καθόλου, αλλά αν θέλουν πραγματικά να ξεψαχνίσουν την καριέρα μου έχω πολύ ωραία ρεπορτάζ που τα έχουν αφήσει στην άκρη».

Ελεονώρα Μελέτη - Σχόλια - social media

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.