«Η καπετάνισσά μας ταξιδεύει»: Ανατριχίλα προκαλούν τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της 20χρονης δοκίμου

September 21, 2023


Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού, η οποία έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια ταξιδιού. Η 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού έχασε τη ζωή της από μολυσματική ασθένεια και βύθισε στο πένθος την Κω, τον τόπο καταγωγής της. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetc…

...chpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Σπαράζει η μητέρα της 20χρονηςΣυγκλονισμένη η μητέρα της από...

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού, η οποία έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια ταξιδιού. Η 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού έχασε τη ζωή της από μολυσματική ασθένεια και βύθισε στο πένθος την Κω, τον τόπο καταγωγής της.

Σπαράζει η μητέρα της 20χρονης

Συγκλονισμένη η μητέρα της από τον χαμό του παιδιού της ανέφερε στο MEGA πως η κόρη της, η καπετάνισσά τους, όπως είπε χαρακτηριστικά, ήθελε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να ταξιδεύει.

«Σήμερα κηδέψαμε την κούκλα μας, τον άγγελό μας, τη καπετάνισσά μας. Η καπετάνισσά μας που ήθελε να ταξιδεύει. Ήθελε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και το έκανε», δήλωσε.

Όπως είπε η μητέρα της 20χρονης, μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του παιδιού της, ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως η 20χρονη κατέληξε από ιογενή εγκεφαλίτιδα. Πιθανολογείται να συνέβη μετά από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού που της προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια.

«Δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί, δεν έχει βγει τίποτα ακόμα, δεν έχουν βγει τίποτα από τα πορίσματα ή η ιατροδικαστική έκθεση. Οι άνθρωποι θέλανε πάρα πολύ να σώσουν το παιδί μας, προσπάθησαν όλοι. Η καπετάνισσά μας αυτή τη στιγμή ταξιδεύει, κάνει το όνειρό της πραγματικότητα… αυτό που ήθελε να κάνει, ταξιδεύει στις θάλασσες», είπε η μητέρα της.

Δείτε το video

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.