Πασίγνωστη ηθοποιός 1 χρόνο μετά το διαζύγιο από τον άντρα της ανακοίνωσε ότι είναι Queer – Αυτή είναι η σύντροφός της

April 27, 2024


Για την ερωτiκή της ζωή αλλά και για τη σχέση της με την σύντροφό της μίλησε πασίγνωστη ηθοποιός σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό Glamour στην οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι queer.Από τον άντρα της με τον οποίο με τον οποίο ήταν πολύ καιρό μαζί, πήρε διαζύγιο το 2023. Μη χάνοντας λοιπόν πολύ καιρό, πήρε την απόφαση όχι μόνο να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή αλ…

...λά και να ανοίξει την καρδιά της για τον σeξουαλικό της προσανατολισμό.Αυτή η ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι queer«Δεν περίμενα να βρω τον έρωτα σε αυτή τη στήριξη. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εκφράσω: Δεν το αντιλήφθηκα μέχρι που το αντιλήφθηκα» αποκάλυψε η Σοφία Μπους στην συνέντευξη...

Για την ερωτiκή της ζωή αλλά και για τη σχέση της με την σύντροφό της μίλησε πασίγνωστη ηθοποιός σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό Glamour στην οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι queer.

Από τον άντρα της με τον οποίο με τον οποίο ήταν πολύ καιρό μαζί, πήρε διαζύγιο το 2023. Μη χάνοντας λοιπόν πολύ καιρό, πήρε την απόφαση όχι μόνο να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή αλλά και να ανοίξει την καρδιά της για τον σeξουαλικό της προσανατολισμό.

Αυτή η ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι queer

«Δεν περίμενα να βρω τον έρωτα σε αυτή τη στήριξη. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εκφράσω: Δεν το αντιλήφθηκα μέχρι που το αντιλήφθηκα» αποκάλυψε η Σοφία Μπους στην συνέντευξη της.

Στο ίδιο άρθρο η 41χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με την Άσλιν Χάρις γνωστή ποδοσφαιρίστρια με την οποία αρχικά εγιναν φίλες το 2019 και τελικά προχώρησαν σε σχέση μετά το διαζύγιό της, τον Οκτώβριο του 2023 με τον Γκραντ Χιού.

Δείτε επίσης: Τεράστιο σκάνδαλο για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz – Την απάτησε με 25χρονη και αντι να χωρίσουν προσπαθούν να σώσουν το γάμο τους

Yπενθυμίζεται ότι η Άσλιν Χάρις έχει δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με τη σύζυγό της Άλι Κρίγκερ με την οποία χώρισαν το 2023.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.