Ασταμάτητος ο Αλέξης Κούγιας: Τα έβαλε και με τον Μουτσινά και τα είπε έξω από τα δόντια

September 20, 2023


Τον Νίκο Μουτσινά αλλά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο έβαλε στο στόχαστρό του μετά τον κ. Κασσελάκη ο Αλέξης Κούγιας,Αφορμή το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για προηγούμενες δηλώσεις του δικηγόρου σχετικά με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγων ημερών ο γνωστός ποινικολόγος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί, μετά από σχετική ερ…

...όρου σχετικά με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγων ημερών ο γνωστός ποινικολόγος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, στον Στέφανο Κασσελάκη.«Τον κ. Κασσελάκη...

“Ποιος είναι ο Μουτσινάς; Ενας ηθοποιός που δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα” ενώ τόνισε ότι “Σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί, κοροϊδεύει δηλαδή την κοινωνία. Εκ του νόμου απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά”

Τον Νίκο Μουτσινά αλλά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο έβαλε στο στόχαστρό του μετά τον κ. Κασσελάκη ο Αλέξης Κούγιας,

Αφορμή το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για προηγούμενες δηλώσεις του δικηγόρου σχετικά με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγων ημερών ο γνωστός ποινικολόγος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Τον κ. Κασσελάκη πώς θα τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του, “η Στέφανος” ή “ο Στέφανος”; Ο κ. Κασσελάκης είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος αυτού του ζευγαριού; Εμείς που συμμετέχουμε στη ζωή πραγματικά και με νύχια και με δόντια κάναμε κάτι, έχουμε και παιδιά, αγόρια και κορίτσια, και θέλουμε να είναι ευτυχισμένα, όχι μπερδεμένα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Τις επόμενες ημέρες ο Νίκος Μουτσινάς εκλήθη να σχολιάσει τις παραπάνω δηλώσεις, με τον ίδιο να αναφέρει στους δημοσιογράφους: «Για αυτό πρέπει να πάτε έξω από το γραφεία το ΕΣΡ και να ρωτήσετε “ΕΣΡ καλησπέρα, σε ενοχλεί το φιλί του Παπακαλιάτη ή αυτό που είπε ο κύριος Κούγιας;”. Αυτή είναι μια ωραία ερώτηση. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σeξουαλικής του προτίμησης, γιατί για αυτό γίνεται αυτή η κουβέντα. Εκεί έχει γίνει το spot και δεν μπορώ να το καταλάβω. Που πνιγόμαστε με λυπεί πολύ περισσότερο, που δεν υπάρχει σωσίβιο από πουθενά. Παρόλα αυτά, μακάρι η προσωπικότητα οποιουδήποτε να μπορεί να προσφέρει».




Αλέξης Κούγιας: Το σχόλιό του για τις δηλώσεις Μουτσινά περί ΕΣΡ και η αναφορά στον Σεργουλόπουλο
Σε συνέχεια των παραπάνω ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του γνωστού παρουσιαστή και ηθοποιού για το ΕΣΡ.

«Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα από ό,τι έχω διαβάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δεν θυμάμαι να έχει παίξει σε κάποιο δράμα, σε κάποια κωμωδία. Είναι δημιούργημα αυτού του συστήματος των μεσημεριανών εκπομπών. Και γιατί πρέπει να απαντήσω εγώ και να σχολιάσω την τοποθέτηση του οποιουδήποτε Μουτσινά; Σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί, κοροϊδεύει δηλαδή την κοινωνία. Εκ του νόμου απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά. Αυτοί οι οποίοι έχουν κάνει παιδιά με παρένθετες μητέρες έχουν κάνει παρανομίες. Υπάρχει ένας ανεκδιήγητος, του έχω κάνει και αγωγή, που κάνει πια εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση και εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί. Και να μεγαλώνουν τώρα δύο ομοφυλόφιλοι ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι», είπε ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων σε απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα», εκτοξεύοντας «πυρά» και κατά του Φώτη Σεργουλόπουλου.




«Δεν έχει αποκτήσει παιδί ο κ. Σεργουλόπουλος. Πώς απέκτησε; Δύο άντρες πώς μπορούν να αποκτήσουν παιδί; Απαγορεύεται από τον νόμο μέσω παρένθετης μητέρας να υιοθετήσουν παιδί δύο ομοφυλόφιλοι. Είναι ευθεία παράβαση του νόμου και δεν μπορεί δημοσίως να το λες», πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει αποκτήσει από το 2013 έναν γιο μέσω παρένθετης μητέρας, με τον γνωστό παρουσιαστή να έχει μιλήσει στο παρελθόν αρκετές φορές ανοιχτά για τα κακεντρεχή σχόλια που έχει δεχτεί για την απόφασή του να γίνει πατέρας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.