Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Συντετριμμένος και με χαμηλωμένο βλέμμα ο πρίγκιπας Χάρι

September 19, 2022


Η μακροβιότερη μονάρχης, Βασίλισσα Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών σκορπώντας την απόλυτη θλίψη. Σήμερα, (19/9) πραγματοποιείται το «ύστατο χαίρε» καθώς πλήθος κόσμιου παρακολουθεί την κηδεία, η οποία μεταδίδεται ζωντανά (δείτε εδώ το ασύλληπτο περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγο).Ανάμεσα στα πρόσωπα που αποτυπώνεται καθαρά η θλίψη τους είναι και του πρίγκιπα Χάρι καθώς εί…

...ναι φανερά συγκινημένος στην συνοδεία του φέρετρου της βασίλισσας Ελισάβετ. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Το πράσινο φόρεμα που φούντωσε τις φήμες εγκυμοσύνης - Αποκλειστικές φωτογραφίες από νέα εμφάνιση...

Η μακροβιότερη μονάρχης, Βασίλισσα Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών σκορπώντας την απόλυτη θλίψη. Σήμερα, (19/9) πραγματοποιείται το «ύστατο χαίρε» καθώς πλήθος κόσμιου παρακολουθεί την κηδεία, η οποία μεταδίδεται ζωντανά (δείτε εδώ το ασύλληπτο περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγο).

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αποτυπώνεται καθαρά η θλίψη τους είναι και του πρίγκιπα Χάρι καθώς είναι φανερά συγκινημένος στην συνοδεία του φέρετρου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, ο ίδιος φαίνεται να κρατά με δυσκολία τα δάκρυα του, ενώ δεν υπάρχει αμφβολία πως οι αναμνήσεις από τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο φαίνεται πως “ξυπνούν” ξανά για τον ίδιο.

Με χαμηλωμένο βλέμμα ο πρίγκιπας Χάρι στη κηδεία του πρίγκιπα Χάρι

Ανείπωτος θρήνος για τον πρίγκιπα Χάρι

Συντετριμμένος ο πρίγκιπας Χάρι

Θα τα πάρει μαζί της στον τάφο – Με αυτά τα κοσμήματα θα θαφτεί η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ όπως έχει γίνει γνωστό πέραν της τεράστιας περιουσίας της (δείτε την εδώ αναλυτικά) είχε στην κατοχή της μία ιστορική συλλογή κοσμημάτων, η οποία περιλάμβανε δεκάδες στέμματα και καρφίτσες, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και 23.000 διαμάντια, ζαφείρια και ρουμπίνια.

Η επικεφαλής επικοινωνίας στο Natural Diamond Council, Λίσα Λέβινσον, σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «είναι απίθανο να ταφεί η «ταπεινή» Ελισάβετ με οτιδήποτε άλλο εκτός από την απλή ουαλική χρυσή, γαμήλια βέρα της και ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια».

Η ίδια σημείωσε ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, που περιέχει διαμάντια από μια τιάρα που ανήκει στη μητέρα του πρίγκιπα Φιλίππου, πιθανότατα θα δοθεί στην κόρη της, πριγκίπισσα Άννα ενώ πρόσθεσε ότι τα περισσότερα από τα κοσμήματα της βασίλισσας Ελισάβετ είναι πιθανό να παραμείνουν στη βασιλική συλλογή και να μην ταφούν μαζί της, καθώς είναι μέρος της βασιλικής οικογένειας.

Τα κοσμήματα της βασίλισσας, όταν δεν τα φορούσε φυλάσσονταν στην γκαλερί της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Τα επίσημα Crown Jewels βρίσκονται στον Πύργο του Λονδίνου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.