Κασσελάκης: «Στα 50 χρόνια Δημοκρατίας, μόνο με Ανδρέα Παπανδρέου και Αλέξη Τσίπρα είχαμε κοινωνικό κράτος»

September 14, 2023


«Η Μακρόνησος ανήκει σε όλο το λαό, και πρέπει να ανήκει σε όλο το λαό, οι αγώνες που έκαναν οι ήρωες της Αριστεράς ήταν για το καλό όλου του λαού», τόνισε απόψε (13/9) από τα Γιάννενα ο Στέφανος Κασσελάκης.«Πρέπει να δημιουργηθεί η σύγχρονη κυβερνώσα Αριστερά» τόνισε ο κ. Κασσελάκης, και ανέφερε πως στα 50 χρόνια Ελληνικής Δημοκρατίας κοινωνικό κράτος είχαμε μόνο 12 χρόνια, 8 χρόνια με τον Ανδρέα…

...� Παπανδρέου και 4 με τον Αλέξη Τσίπρα.Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τους συγκεντρωμένους να συμμετάσχουν στις εκλογές την ερχόμενη Κυριακή και ζήτησε την ψήφο του κόσμου.Ολοκληρώνοντας, είπε πως στόχος είναι να αποκτήσει ξανά αξία η ζωή...

«Η Μακρόνησος ανήκει σε όλο το λαό, και πρέπει να ανήκει σε όλο το λαό, οι αγώνες που έκαναν οι ήρωες της Αριστεράς ήταν για το καλό όλου του λαού», τόνισε απόψε (13/9) από τα Γιάννενα ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Πρέπει να δημιουργηθεί η σύγχρονη κυβερνώσα Αριστερά» τόνισε ο κ. Κασσελάκης, και ανέφερε πως στα 50 χρόνια Ελληνικής Δημοκρατίας κοινωνικό κράτος είχαμε μόνο 12 χρόνια, 8 χρόνια με τον Ανδρέα Παπανδρέου και 4 με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τους συγκεντρωμένους να συμμετάσχουν στις εκλογές την ερχόμενη Κυριακή και ζήτησε την ψήφο του κόσμου.

Ολοκληρώνοντας, είπε πως στόχος είναι να αποκτήσει ξανά αξία η ζωή όλων, των παιδιών, των νέων, των ηλικιωμένων, και αφιέρωσε την ομιλία στα Γιάννενα στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, με «την ευχή ποτέ ξανά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.