Αθηνά Οικονομάκου: Οι πόζες στην πισίνα του ξενοδοχείου και οι ανέμελες βόλτες στο νησί – Οι πρώτες της “μοναχικές” διακοπές μετά από δέκα χρόνια

May 8, 2024


Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο μετρούσε δέκα χρόνια κοινής πορείας, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη. Αυτό το Πάσχα, λοιπόν, είναι το πρώτο που πέρασαν χωριστά μετά από τόσο καιρό και η ηθοποιός αποφάσισε να χαλαρώσει με την κολλητή της και έναν καλό τους φίλο σε προορισμό που η ίδια δεν αποκά…

...λυψε ποτέ.Δημοσίευσε, όμως, πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε ανέμελη και χαμογελαστή, είτε στα σοκάκια του νησιού που επέλεξε με την παρέα της είτε με το μπικίνι της μπροστά από την πισίνα του δωματίου στο ξενοδοχείο που έμενε. Κάποιοι...

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο μετρούσε δέκα χρόνια κοινής πορείας, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη. Αυτό το Πάσχα, λοιπόν, είναι το πρώτο που πέρασαν χωριστά μετά από τόσο καιρό και η ηθοποιός αποφάσισε να χαλαρώσει με την κολλητή της και έναν καλό τους φίλο σε προορισμό που η ίδια δεν αποκάλυψε ποτέ.

Δημοσίευσε, όμως, πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε ανέμελη και χαμογελαστή, είτε στα σοκάκια του νησιού που επέλεξε με την παρέα της είτε με το μπικίνι της μπροστά από την πισίνα του δωματίου στο ξενοδοχείο που έμενε. Κάποιοι από τους ακόλουθούς της, μάλιστα, παρατηρώντας την θέα από πίσω της αναφέρουν πως βρέθηκε στην Άνδρο.

Δείτε επίσης: Δεν απέφυγε τις κάμερες – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Μιχόπουλο

Το φωτογραφικό άλμπουμ των πασχαλινών διακοπών της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον χωρισμό

Τα σχόλια που ακούστηκαν για τις φωτογραφίες της

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 8/5 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο για να εκφράσει τη δική της άποψη, επισημαίνοντας πως ό,τι κι αν έκανε θα προκαλούσε αντιδράσεις σε αυτή την περίπτωση, όμως τόνισε πως ίσως το διαζύγιο να είχε έρθει αρκετά πριν το ανακοινώσει το ζευγάρι και γι’ αυτό να είναι πιο ήρεμη πια η ηθοποιός.

«Πολύ χαρούμενη κι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη η Αθηνά Οικονομάκου. Το λέω γιατί είναι οι πρώτες φωτογραφίες που επέλεξε να ανεβάσει μετά την ανακοίνωση. Πάντως είναι γεγονός, επειδή δεν ξέρουμε πολλά από όσα συμβαίνουν, δηλαδή αν το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και μήνες και απλά προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο ενδεχομένως να επανασυνδεθεί, ίσως και γι’ αυτό νιώθει τόσο άνετα να είναι εξωστρεφείς. Γιατί αλλιώς, το να είναι τόσο νωπό κάτι σε σχέση με πότε το μάθαμε εμείς και να είναι τόσο καλά… Ίσως όμως περνάει και ένα μήνυμα ότι κάθε τέλος είναι και μία αρχή κι εγώ αντιμετωπίζω αυτή την αρχή με πολύ χαμόγελο και χαρά», ξεκίνησε να λέει η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Ξέρεις τι νιώθω; Ότι καμιά φορά στη φωτογραφία είναι αυτό που λες “φοράς και το καλύτερό σου χαμόγελο”. Δηλαδή θεωρώ ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση σε όλα αυτά και ίσως αν ο χωρισμός έχει επέλθει μήνες πριν όντως τώρα χαμογελάς. Αν ήταν κάτι που έγινε χθες, προχθές, δε μπορείς να είσαι τόσο… Δε θα ανέβαζε φωτογραφίες, θα λέγαμε δεν ανεβάζει. Αν ανέβαζε σκυθρωπή, θα λέγαμε ότι παριστάνει στενοχωρημένη…».

Δείτε επίσης: Οι 3 επώνυμοι άντρες που πέρασαν από την ζωή της – Το παρελθόν της πριν τον Φίλιππο Μιχόπουλο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.