Τραγικές εικόνες: Βίντεο με τη διάσωση βρέφους από πλημμυρισμένο σπίτι στη Θεσσαλία – Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του

September 13, 2023


Θεσσαλία: Ένα συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα (12/9) από τη σελίδα «Φίλοι 8ης ΕΜΑΚ» στο Facebook. Το βίντεο δείχνει τις δραματικές ώρες διάσωσης ενός βρέφους από πλημμυρισμένο σπίτι εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel. Οι τραγικές εικόνες «μουδιάζουν» τους πάντες, ενώ η μητέρα διακρίνεται να ξεσπά σε κλάματα μόλις το παίρνει στην αγκαλιά της.Στο βίντεο που, σύμφωνα με το grti…

...mes.gr είναι τραβηγμένο στη Θεσσαλία, φαίνεται πως το νερό έχει φτάσει μέχρι τον θώρακα του διασώστη, καλύπτοντας όλη την είσοδο της πολυκατοικίας. Ενώ εκείνος είναι μέσα στο νερό, προχωρά προς τη σκάλα για να πάρει το ήρεμο μωράκι στα χέρια του. Αυτό κάθεται ήσυχο, ενώ στη βάρκα...

Θεσσαλία: Ένα συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα (12/9) από τη σελίδα «Φίλοι 8ης ΕΜΑΚ» στο Facebook. Το βίντεο δείχνει τις δραματικές ώρες διάσωσης ενός βρέφους από πλημμυρισμένο σπίτι εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel. Οι τραγικές εικόνες «μουδιάζουν» τους πάντες, ενώ η μητέρα διακρίνεται να ξεσπά σε κλάματα μόλις το παίρνει στην αγκαλιά της.

Στο βίντεο που, σύμφωνα με το grtimes.gr είναι τραβηγμένο στη Θεσσαλία, φαίνεται πως το νερό έχει φτάσει μέχρι τον θώρακα του διασώστη, καλύπτοντας όλη την είσοδο της πολυκατοικίας. Ενώ εκείνος είναι μέσα στο νερό, προχωρά προς τη σκάλα για να πάρει το ήρεμο μωράκι στα χέρια του. Αυτό κάθεται ήσυχο, ενώ στη βάρκα που είναι στην πόρτα της πολυκατοικίας, περιμένει η μητέρα του.

Το μωρό φτάνει στα χέρια της μαμάς του, η οποία ξεσπά σε κλάματα και ανακουφίζεται μόλις πιάνει στα χέρια της το παιδί. Την ίδια ώρα, πλημμυροπαθής ξεσπά για τα νεκρά ζώα από την κακοκαιρία.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Posted by Φίλοι 8ης ΕΜΑΚ on Wednesday, September 13, 2023

Πλημμύρες στην Θεσσαλία: «Σπαράζει» καρδιές η αυταπάρνηση ένστολου που ξαπλώνει στις λάσπες για να περάσουν πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς (φωτο)

Φωτογραφίες από τη δράση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στην πολύπαθη Θεσσαλία, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο X ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Κωνσταντίνος Φλώρος. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας από τον Βόλο.

Αίσθηση προκαλεί η μία εικόνα που απεικονίζει στρατιωτικούς να φτιάχνουν μια ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς να μεταβούν από το φουσκωτό σκάφος στη στεριά, για να απεγκλωβιστούν.

«Ένα τεράστιο “Εύγε”, ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό…. Συνεχίστε με ΕΜΜΟΝΗ να σώζετε ανθρώπινες ζωές, να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο και να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας! Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ακόμα μια φορά στο πλευρό της κοινωνίας, για όσο χρειάζεται, όπου χρειάζεται και με όλα τα μέσα που διαθέτουν. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Είμαστε όπου μας χρειάζεται η ΕΛΛΑΔΑ και συνεχίζουμε!!» γράφει στην ανάρτησή του συνοδεύοντας τις φωτογραφίες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Κωνσταντίνος Φλώρος.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.